Note 1

Take Note:

Take a note while surfing.





Note With Ink

Give your Note a Colorful Tag.




Easy to Access

Stay on same information and in Sync wherever you are.

Note 2

Take Note:

Organize your information,It may take Shape.





Think With Ink

Differ your Content by Color.




Easy to Access

Easy to pull up your content from anywhere anytime.

Note 3

Take Note:

Don't Let information to miss,Because it take shape





Note With Ink

Simple an Easy Way to take a note.




Easy to Access

Get the same in next visit.


Please wait...

Logical Reasoning :: Number Series

Home > Logical Reasoning > Number Series > General Questions

241. What is the next number of the following sequence.
2,9,23,79,415,?

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option B

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace


Tags:  IBM

242. What is the next number of the following sequence.
0,1,1,1,1,2,1,3,3,1,?

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option B

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace


Tags:  IBM

243. What is the next number of the following sequence.
3,4,12,6,1,8,8,4,5,6,30,?

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option C

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace


Tags:  IBM

244. What is the next number of the following sequence.
7/6,3/2,1,5/6,13/6,5/2,?

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option A

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace


Tags:  IBM

245. What is the next number of the following sequence.
92,48,16,10,6.5,?

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option A

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace


Tags:  IBM

246. What is the next number of the following sequence.
2,1/3,2/3,6,7,1/2,7/2,14,20,1/5,4,?

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option C

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace


Tags:  IBM

247. What is the next number of the following sequence.
4.2,26.0,8.9,8.4,52.0,17.8,16.8,104,?

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option D

Explanation:

(4.2,26.0,8.9),(8.4,52.0,17.8),(16.8,104.0,?)



multiply by 2 in respective positions so 17.8*2= 35.6 is the answer

Workspace


Tags:  IBM

248. What is the next number of the following sequence.
12,48,96,384,768,?

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option B

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace


Tags:  IBM

249. What is the next number of the following sequence.
7,28,63,124,?

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option B

Explanation:

28 is wrong

2^3=8-1=7

3^3=27-1=26

4^3=64-1=63

5^3=125-1=124

6^3=216-1=215

Workspace


Tags:  IBM

250. What is the next number of the following sequence.
-16,-8,4,24,12,-6,-40,20,?

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option B

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace


Tags:  IBM