Note 1

Take Note:

Take a note while surfing.





Note With Ink

Give your Note a Colorful Tag.




Easy to Access

Stay on same information and in Sync wherever you are.

Note 2

Take Note:

Organize your information,It may take Shape.





Think With Ink

Differ your Content by Color.




Easy to Access

Easy to pull up your content from anywhere anytime.

Note 3

Take Note:

Don't Let information to miss,Because it take shape





Note With Ink

Simple an Easy Way to take a note.




Easy to Access

Get the same in next visit.

Verbal Ability :: Reading Comprehension

Home > Verbal Ability > Reading Comprehension > General Questions

191. Which word from the passage can be used to fill in the blank to make it meaningful?

There is no _________ to this plan.

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option B

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

Tech Mahindra 

192. Which word from the passage can be used to fill in the blank to make it meaningful?

You are __________ your health by drinking too much.

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option C

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

Tech Mahindra 

193. Choose the word in the passage which means 'aware'_________

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option A

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

Tech Mahindra 

194. Choose the word in the passage which means 'invaluable'

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option C

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

Tech Mahindra 

195. Fill in the blanks: You shouldn't _________ if he abuses you

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option B

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

Tech Mahindra 

196. It is strange that, according to his position in life, an extravagant man is admired or despised. A successful businessman does nothing to increase his popularity by being careful with his money. He is expected to display his success, to have a smart car, an expensive life, and to be lavish with his hospitality. If he is not so, he is considered mean and his reputation in business may even suffer in consequence. The paradox remains that if he had not been careful with his money in the first place, he would never have achieved his present wealth. Among the two income groups, a different set of values exists. The young clerk who makes his wife a present of a new dress when he hadn't paid his house rent, is condemned as extravagant. Carefulness with money to the point of meanness is applauded as a virtue. Nothing in his life is considered more worthy than paying his bills. The ideal wife for such a man separates her housekeeping money into joyless little piles- so much for rent, for food, for the children's shoes; she is able to face the milkman with equanimity and never knows the guilt of buying something she can't really afford. As for myself, I fall into neither of these categories. If I have money to spare, I can be extravagant, but when, as is usually the case, I am hard up, then I am the meanest man imaginable.

Question: In the opinion of the writer, a successful businessman:

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option D

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

Wipro 

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option C

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

Wipro 

198. Which of the following is opposite in meaning to the word applauded in the passage?

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option B

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

Wipro 

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option C

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

Wipro 

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option A

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

Wipro