Note 1

Take Note:

Take a note while surfing.





Note With Ink

Give your Note a Colorful Tag.




Easy to Access

Stay on same information and in Sync wherever you are.

Note 2

Take Note:

Organize your information,It may take Shape.





Think With Ink

Differ your Content by Color.




Easy to Access

Easy to pull up your content from anywhere anytime.

Note 3

Take Note:

Don't Let information to miss,Because it take shape





Note With Ink

Simple an Easy Way to take a note.




Easy to Access

Get the same in next visit.

Verbal Reasoning :: Classification

Home > Verbal Reasoning > Classification > General Questions

11. Choose the word which is DIFFERENT from the rest.

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option A

Explanation:

An index, glossary, and chapter are all parts of a book.

Workspace

Tags:

No Tags on this question yet!

12. Choose the word which is DIFFERENT from the rest.

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option D

Explanation:

The first three choices are all synonyms.

Workspace

Tags:

No Tags on this question yet!

13. Choose the word which is DIFFERENT from the rest.

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option A

Explanation:

Freeway, interstate, and expressway are all high- speed highways; a street is for low-speed traffic.

Workspace

Tags:

No Tags on this question yet!

14. Choose the word which is DIFFERENT from the rest.

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option D

Explanation:

All except Locust are reptiles, while locust is an insect.

Workspace

Tags:

No Tags on this question yet!

15. Choose the word which is DIFFERENT from the rest.

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option A

Explanation:

All others are parts of a calendar.

Workspace

Tags:

No Tags on this question yet!

16. Choose the word which is DIFFERENT from the rest.

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option C

Explanation:

The scythe, knife, and saw are all cutting tools. Pliers are tools, but they are not used for cutting.

Workspace

Tags:

No Tags on this question yet!

17. Choose the word which is DIFFERENT from the rest.

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option C

Explanation:

Biology, chemistry, and zoology are all branches of science. Theology is the study of religion.

Workspace

Tags:

No Tags on this question yet!

18. Choose the word which is DIFFERENT from the rest.

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option D

Explanation:

Evaluate, assess, and appraise are all synonyms; instruct does not mean the same thing.

Workspace

Tags:

No Tags on this question yet!

19. Choose the word which is DIFFERENT from the rest.

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option B

Explanation:

The couch, table, and chair are pieces of furniture; the rug is not.

Workspace

Tags:

No Tags on this question yet!

20. Choose the word which is DIFFERENT from the rest.

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option D

Explanation:

The cornea, retina, and pupil are all parts of the eye.

Workspace

Tags:

No Tags on this question yet!