Note 1

Take Note:

Take a note while surfing.





Note With Ink

Give your Note a Colorful Tag.




Easy to Access

Stay on same information and in Sync wherever you are.

Note 2

Take Note:

Organize your information,It may take Shape.





Think With Ink

Differ your Content by Color.




Easy to Access

Easy to pull up your content from anywhere anytime.

Note 3

Take Note:

Don't Let information to miss,Because it take shape





Note With Ink

Simple an Easy Way to take a note.




Easy to Access

Get the same in next visit.

Verbal Ability :: Selecting Words

Home > Verbal Ability > Selecting Words > General Questions

131. Fill in the blank

Another growth trigger for ______ power that has been ______ Option electricity act formulated by______ government in_____ year 2013.

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option C

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

iGate 

132. He _______ to share the profits of the company.

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option B

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

iGate 

133. Complete the sentence choosing the right option.

_______ exhibition proved to be profitable for _____ artist who was actually _______ armateur Option

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option B

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

iGate 

134. Complete the sentence choosing the right option.

I miss _____ the news, while I am travelling Option

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option D

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

iGate 

135. Complete the sentence choosing the right option.

They didn't plan ____ a car

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option C

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

iGate 

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option A

Explanation:

We went for a walk, but it rained and we were soaked (All other options are grammatically wrong I themselves).

Workspace

Tags:

iGate 

137. Complete the sentence choosing the right option.

Dressed _______ a yellow dress,the actres sat silently ______ the ritual,while her mother asked ______ her daughter's marriage prospects

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option C

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

iGate 

138. Fill the blank with suitable "Preposition":

I have invested a lot of money _____ farming.

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option D

Explanation:

I have invested a lot of money IN farming.

Workspace

Tags:

iGate 

139. Complete the sentence choosing the right option :

_________, he works twelve hours a day and has never had an alcoholic.

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option B

Explanation:

He is both assiduous and abstitent, he works twelve hours a day and has never had an alcoholic.

Note: 'both' should be followed by 'and'

Workspace

Tags:

iGate 

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option A

Explanation:

We went for a walk, but it rained and we were soaked (All other options are grammatically wrong I themselves).

Workspace

Tags:

iGate