Note 1

Take Note:

Take a note while surfing.





Note With Ink

Give your Note a Colorful Tag.




Easy to Access

Stay on same information and in Sync wherever you are.

Note 2

Take Note:

Organize your information,It may take Shape.





Think With Ink

Differ your Content by Color.




Easy to Access

Easy to pull up your content from anywhere anytime.

Note 3

Take Note:

Don't Let information to miss,Because it take shape





Note With Ink

Simple an Easy Way to take a note.




Easy to Access

Get the same in next visit.

Verbal Ability :: Spotting Errors

Home > Verbal Ability > Spotting Errors > General Questions

Read the each sentence as (A->B->C) to find out whether there is any grammatical error in it. The error, if any will be in one part of the sentence. The letter of that part is the answer. If there is no error, the answer is 'D'. (Ignore the errors of punctuation, if any).

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option D

Explanation:

A hundred rupee note is coming to have the same value as the ten rupee note.
At the place of "coming", there must be "going".

Workspace

Tags:

iGate 

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option B

Explanation:

The accident was very serious but Thomas IS recovering from it quickly.

Workspace

Tags:

iGate 

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option C

Explanation:

All the furnitures are kept inside the big hall,which over looks the Indian Ocean.

Workspace

Tags:

iGate 

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option C

Explanation:

Regular expression can be an effective way to treat some forms of depression.

Workspace

Tags:

iGate 

115. Find out which part of the sentence has an error. If there is no mistake the answer is 'No Error'

The demand of the worker's union (A)/ that the dismissed (B)/employee to be reinstated,(C)/ has been accepted by the management.(D)

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option C

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

iGate 

116. Find out which part of the sentence has an error. If there is no mistake the answer is 'No Error'

The management feels that (A) / the employees of the organization are (B) / non-productive, and do not want (C) / to work hard (D).

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option C

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

iGate 

117. Error Correction:
A narrow minded approach, on the other hand, is an precursor to economic and social decay.

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option C

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

iGate 

118. Choose the word which is the exact OPPOSITE of the given words.

Lure

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option B

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

No Tags on this question yet!

119. Choose the word which is the exact OPPOSITE of the given words.

Eloquent

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option D

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

No Tags on this question yet!

120. Choose the word which is the exact OPPOSITE of the given words.

Widely

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option E

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

No Tags on this question yet!