Note 1

Take Note:

Take a note while surfing.





Note With Ink

Give your Note a Colorful Tag.




Easy to Access

Stay on same information and in Sync wherever you are.

Note 2

Take Note:

Organize your information,It may take Shape.





Think With Ink

Differ your Content by Color.




Easy to Access

Easy to pull up your content from anywhere anytime.

Note 3

Take Note:

Don't Let information to miss,Because it take shape





Note With Ink

Simple an Easy Way to take a note.




Easy to Access

Get the same in next visit.

Verbal Ability :: Selecting Words

Home > Verbal Ability > Selecting Words > General Questions

111. Choose appropriate articles for the given sentence:

_______young lady walked into___lobby of Martin Hotel and inquired at___front desk for directions to Connaught Place.

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option C

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

iGate 

112. Choose appropriate prepositions for the given sentence:

The instructions must be followed _________ the semester_______exception.

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option B

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

iGate 

113. 

Complete the sentence choosing the right option:



_______ a match to light the candle.

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option C

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

iGate 

114. Complete the sentence choosing the right option:

The_______contained all the information about the drama company.

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option A

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

iGate 

115. Choose the correct form of tense for the given sentence:

___________the water clear, but also prevent the river from overflowing.

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option D

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

iGate 

116. Choose the correct form of verb for the given sentence:

Mohan___________along the road.

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option B

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

iGate 

117. Complete the sentence choosing the right form of Preix:

The ______jectory of a missile is the path taken when the missile is launched into space.

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option C

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

iGate 

118. New York is ____ large city

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option A

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

iGate 

119. ___lion is a ferocious animal

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option C

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

iGate 

120. ___ unit means a measurement

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option C

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

iGate