Note 1

Take Note:

Take a note while surfing.





Note With Ink

Give your Note a Colorful Tag.




Easy to Access

Stay on same information and in Sync wherever you are.

Note 2

Take Note:

Organize your information,It may take Shape.





Think With Ink

Differ your Content by Color.




Easy to Access

Easy to pull up your content from anywhere anytime.

Note 3

Take Note:

Don't Let information to miss,Because it take shape





Note With Ink

Simple an Easy Way to take a note.




Easy to Access

Get the same in next visit.

Verbal Ability :: Selecting Words

Home > Verbal Ability > Selecting Words > General Questions

101. Pick out the most effective word from the given words to fill in the blank to make the sentence meaningfully complete.

If she ________ ready ________ in the house,i will rent it out because it is vacant.

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option D

Explanation:

d) If she IS ready TO STAY in the house,i will rent it out because it is vacant.

Workspace

Tags:

iGate 

102. Pick out the most effective word from the given words to fill in the blank to make the sentence meaningfully complete.

I miss ________ the news, while I am travelling.

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option C

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

iGate 

103. Choose the appropriate PREFIX :

After the waves come, they will _____cede.

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option D

Explanation:

After the waves comer, they'll REcede.
Recede means to go back.

Workspace

Tags:

iGate 

104. Choosing the right from the following for the suffix:

See that the letter reaches the address____ in time.

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option C

Explanation:

Addressee means 'the person to whom something is addressed'

Workspace

Tags:

iGate 

105. Choose the correct form of tense for the given sentence:

____________ the water clear, but also prevent the river rom overflowing.

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option C

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

iGate 

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option B

Explanation:

Parenting is one of the most challenging tasks adults face.

Workspace

Tags:

iGate 

107. The children played in the glori______ sunshine.

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option C

Explanation:

glorious means having a striking beauty or splendour
eg.: a glorious autumn day

Workspace

Tags:

iGate 

108. Choose the correct form of tense for the given sentence :
We ______ in a rented house in the city at the moment.

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option C

Explanation:

are living
because the sentence is in Present Continuos

Workspace

Tags:

iGate 

109. Preposition for the given sentence :

Dressed __________ a yellow dress, the actress sat silently _______ the ritual, while her mother asked _______ her daughter's marriage prospects.

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option B

Explanation:

in, through,about

Workspace

Tags:

iGate 

110. Choose the correct form of verb for the given sentence :

They didn't plan _____ a car.

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option C

Explanation:

to buy

Workspace

Tags:

iGate