Note 1

Take Note:

Take a note while surfing.





Note With Ink

Give your Note a Colorful Tag.




Easy to Access

Stay on same information and in Sync wherever you are.

Note 2

Take Note:

Organize your information,It may take Shape.





Think With Ink

Differ your Content by Color.




Easy to Access

Easy to pull up your content from anywhere anytime.

Note 3

Take Note:

Don't Let information to miss,Because it take shape





Note With Ink

Simple an Easy Way to take a note.




Easy to Access

Get the same in next visit.

C++ Programming :: Exception Handling

Home > C++ Programming > Exception Handling > General Questions

1. Which of the following is the most preferred way of throwing and handling exceptions?

Answer: Throw by reference and catch by reference.

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

No Tags on this question yet!

2. An exception specification begins with the keyword

Answer: throw

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

No Tags on this question yet!

3. You can throw

Answer: all of these

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

No Tags on this question yet!

4. The primary purpose of exception specification is

Answer: documentation

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

No Tags on this question yet!

5. A default exception block must be placed

Answer: last among the catch blocks

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

No Tags on this question yet!

6. A default catch block catch

Answer: any thrown objects that has not been caught by an earlier catch block

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

No Tags on this question yet!

7. When is std::bad_alloc exception thrown?

Answer: When delete operator cannot delete teh allocated (corrupted) object

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

No Tags on this question yet!

8. Which of the following is not a standard exception built in C++

Answer: std::bad_creat

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

No Tags on this question yet!