Note 1

Take Note:

Take a note while surfing.





Note With Ink

Give your Note a Colorful Tag.




Easy to Access

Stay on same information and in Sync wherever you are.

Note 2

Take Note:

Organize your information,It may take Shape.





Think With Ink

Differ your Content by Color.




Easy to Access

Easy to pull up your content from anywhere anytime.

Note 3

Take Note:

Don't Let information to miss,Because it take shape





Note With Ink

Simple an Easy Way to take a note.




Easy to Access

Get the same in next visit.

Verbal Reasoning :: Classification

Home > Verbal Reasoning > Classification > General Questions

1. In the following questions, five words have been given out of which four are alike in some manner, while the fifth one is different

Choose the word which is different from the rest.

Answer: Chicken

Explanation:

All except Chicken can live in water.

Workspace

Tags:

No Tags on this question yet!

2. In the following questions, five words have been given out of which four are alike in some manner, while the fifth one is different

Choose the word which is different from the rest.

Answer: Veil

Explanation:

All except Veil cover the head, while veil covers the face.

Workspace

Tags:

No Tags on this question yet!

3. Choose the word which is DIFFERENT from the rest.

Answer: eel

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

No Tags on this question yet!

4. Choose the word which is DIFFERENT from the rest.

Answer: three

Explanation:

Two, six, and eight are all even numbers; three is an odd number.

Workspace

Tags:

No Tags on this question yet!

5. Choose the word which is DIFFERENT from the rest.

Answer: Cot

Explanation:

All except Cot are parts of bed-spread.

Workspace

Tags:

No Tags on this question yet!

6. Choose the word which is DIFFERENT from the rest.

Answer: Kidnap

Explanation:

All except Kidnap are actions of killing.

Workspace

Tags:

No Tags on this question yet!

7. Choose the word which is DIFFERENT from the rest.

Answer: Chess

Explanation:

All except Chess are outdoor games.

Workspace

Tags:

No Tags on this question yet!

8. Choose the word which is DIFFERENT from the rest.

Answer: Tree

Explanation:

All others are parts of a tree.

Workspace

Tags:

No Tags on this question yet!

9. Choose the word which is DIFFERENT from the rest.

Answer: bay

Explanation:

A peninsula, island, and cape are all landforms; a bay is a body of water.

Workspace

Tags:

No Tags on this question yet!

10. Choose the word which is DIFFERENT from the rest.

Answer: favorable

Explanation:

Fair, just, and equitable are all synonyms meaning impartial. Favorable means expressing approval.

Workspace

Tags:

No Tags on this question yet!