Note 1

Take Note:

Take a note while surfing.





Note With Ink

Give your Note a Colorful Tag.




Easy to Access

Stay on same information and in Sync wherever you are.

Note 2

Take Note:

Organize your information,It may take Shape.





Think With Ink

Differ your Content by Color.




Easy to Access

Easy to pull up your content from anywhere anytime.

Note 3

Take Note:

Don't Let information to miss,Because it take shape





Note With Ink

Simple an Easy Way to take a note.




Easy to Access

Get the same in next visit.

Verbal Ability :: Sentence Formation

Home > Verbal Ability > Sentence Formation > General Questions

1. Which one would be a meaningful order of the following?
1. Snake 2. Grass 3. Eagle 4. Frog 5. Insect

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option C

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

Tech Mahindra 

2. In the question below a sentence broken into five or six parts. Join these parts to make a meaningful sentence. The correct order of parts is the answer.
1. left 2. the 3. house 4. he 5. suddenly

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option C

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

Tech Mahindra 

3. In the question below a sentence broken into five or six parts. Join these parts to make a meaningful sentence. The correct order of parts is the answer.

1. I 2. immediately 3. salary 4. my 5. want

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option B

Explanation:

"I want my salary immediately."

Workspace

Tags:

Tech Mahindra 

4. In the question below a sentence broken into five or six parts. Join these parts to make a meaningful sentence. The correct order of parts is the answer.

1. do 2. today 3. you 4. must 5. it

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option A

Explanation:

"You must do it today."

Workspace

Tags:

Tech Mahindra 

5. In the question below a sentence broken into five or six parts. Join these parts to make a meaningful sentence. The correct order of parts is the answer.

1. of 2. we 3. heard 4. him 5. had

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option E

Explanation:

"We had heard of him."

Workspace

Tags:

Tech Mahindra 

6. Choose the option that correctly sequences the following phrases:
1. reserving books
2. for example,
3. about
4. the Service Desk
5. deals with any enquiries

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option D

Explanation:

The service desk deals with any enquiries, for example, about reserving books

Workspace

Tags:

iGate 

7. Put the following in the corrcet sequence:

1.we were there
2.pounding on the rocks
3.once
4.we could hear the waves
5.it was so quiet that

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option B

Explanation:

Once we were there, it was so quiet, that we could hear the waves pounding on the rocks.

Workspace

Tags:

iGate 

8. Choose the option correctly sequence of the following sentence:

(1) as they were riding the boat
(2) and got stuck at the clump of trees
(3) from the mangrove cavern
(4) and then found the path

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option D

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

iGate 

9. Rearrange the jumbled sentences to form a meaningful sentene :

(1) for the rest of the year
(2) to buy any thing else
(3) if we use up the money
(4) i think
(5)we wouldn't be able

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option A

Explanation:

I think, if we use up the money , we wouldn't be able to buy anything else for the rest of the year.

Workspace

Tags:

iGate 

10. Put the following in correct sequence :

1) of the engines
2) of the waves
3) the rhythm
4) and the motion
5) have a soothing affect

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option B

Explanation:

The rhythm of the engines and the motion of the waves have a soothing effect.

Workspace

Tags:

iGate