Note 1

Take Note:

Take a note while surfing.





Note With Ink

Give your Note a Colorful Tag.




Easy to Access

Stay on same information and in Sync wherever you are.

Note 2

Take Note:

Organize your information,It may take Shape.





Think With Ink

Differ your Content by Color.




Easy to Access

Easy to pull up your content from anywhere anytime.

Note 3

Take Note:

Don't Let information to miss,Because it take shape





Note With Ink

Simple an Easy Way to take a note.




Easy to Access

Get the same in next visit.

Verbal Ability :: Sentence Completion

Home > Verbal Ability > Sentence Completion > General Questions

1. Sentence completion :
Because he believes in democratic principles, he always ________

Answer: reconciles with the majority views and gives us his own

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

No Tags on this question yet!

2. Sentence completion :
Dinesh is as stupid as he is lazy means _____.

Answer: Dinesh is equally stupid and lazy

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

No Tags on this question yet!

3. Choose the word which best completes the sentence.

In order to help the company attain its goal of enhancing profit, all the employees ________

Answer: voluntarily offered to render additional services in lieu of nothing

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

No Tags on this question yet!

4. Choose the word which best completes the sentence.

Owing to the acute power shortage, the people of our locality have decided to ________

Answer: resort to use of electricity only when it is inevitable

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

No Tags on this question yet!

5. Choose the word which best completes the sentence.

"Whatever Dev uttered was without rhyme or reason" means _________

Answer: Dev said something which has no meaning, it was totally baseless

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

No Tags on this question yet!

6. Choose the word which best completes the sentence.

The officer who had neglected to files his income tax returns had to __________

Answer: pay a fine

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

No Tags on this question yet!

7. Choose the word which best completes the sentence.

Unless you work harder you will fail, means ________

Answer: if you do not put more efforts, then you will fail

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

No Tags on this question yet!

8. Choose the word which best completes the sentence.

Despite his best efforts to conceal his anger_______

Answer: people came to know that he was annoyed

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

No Tags on this question yet!