Note 1

Take Note:

Take a note while surfing.





Note With Ink

Give your Note a Colorful Tag.




Easy to Access

Stay on same information and in Sync wherever you are.

Note 2

Take Note:

Organize your information,It may take Shape.





Think With Ink

Differ your Content by Color.




Easy to Access

Easy to pull up your content from anywhere anytime.

Note 3

Take Note:

Don't Let information to miss,Because it take shape





Note With Ink

Simple an Easy Way to take a note.




Easy to Access

Get the same in next visit.

Verbal Ability :: Sentence Improvement

Home > Verbal Ability > Sentence Improvement > General Questions

1. John had told me that he hasn't done it yet.

Answer: tells

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

No Tags on this question yet!

2. Sachin plays cricket and tennis also.

Answer: too

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

No Tags on this question yet!

3. Kiran assured anitha that he would look at her work while she was on leave.

Answer: would look after

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

No Tags on this question yet!

4. While crossing the highway a five year old child was knocked out by a passing car.

Answer: down

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

No Tags on this question yet!

5. Pavan does not like me coming so late.

Answer: my coming so late

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

No Tags on this question yet!

6. Mr.Ashok teaches very well, isn't it ?

Answer: doesn't he

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

No Tags on this question yet!

7. She sent a word to me that she would be coming late.

Answer: sent words

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

No Tags on this question yet!

8. When we saw her last,she ran to catch a bus.

Answer: was running

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

No Tags on this question yet!

9. Bose was by far a great man of India.

Answer: a very great man

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

No Tags on this question yet!

10. You must not forget to call me after you reach Chennai.

Answer: have reached

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

No Tags on this question yet!