Note 1

Take Note:

Take a note while surfing.





Note With Ink

Give your Note a Colorful Tag.




Easy to Access

Stay on same information and in Sync wherever you are.

Note 2

Take Note:

Organize your information,It may take Shape.





Think With Ink

Differ your Content by Color.




Easy to Access

Easy to pull up your content from anywhere anytime.

Note 3

Take Note:

Don't Let information to miss,Because it take shape





Note With Ink

Simple an Easy Way to take a note.




Easy to Access

Get the same in next visit.

C++ Programming :: Constructors and Destructors

1. Dynamic-destruction is

Answer: deallocation of memory when the object goes out of scope.

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

No Tags on this question yet!

2. Which of the following statements are true?
(I). Constructors can be vitrual.
(II). Constructors can be vitrual. Codes:

Answer: Both are false

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

No Tags on this question yet!

3. Constructor is executed when _____.

Answer: an object is created

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

No Tags on this question yet!

4. Which of the following gets called when an object is being created?

Answer: constructor

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

No Tags on this question yet!

5. To ensure that every object in the array receives a destructor call, always delete memory allocated as an array with operator __________ .

Answer: delete[]

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

No Tags on this question yet!

6. Which of the following statements is correct about the constructors and destructors?

Answer: Constructors can take arguments but destructors cannot.

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

No Tags on this question yet!

7. Which of the following statement is correct?

Answer: A constructor has the same name as the class in which it is present.

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

No Tags on this question yet!

8. Which of the following implicitly creates a default constructor when the programmer does not explicitly define at least one constructor for a class?

Answer: Compiler

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

No Tags on this question yet!

9. Which is called on allocating the memory for array of objects?

Answer: constructor

Explanation:

When you allocate memory for an array of objects, the default constructor must be called to construct each object. If no default constructor exists, you are stuck needing a list of pointers to objects.

Workspace

Tags:

No Tags on this question yet!

10. Which of the following statement is correct about constructors?

Answer: A constructor has no return type.

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

No Tags on this question yet!