Note 1

Take Note:

Take a note while surfing.





Note With Ink

Give your Note a Colorful Tag.




Easy to Access

Stay on same information and in Sync wherever you are.

Note 2

Take Note:

Organize your information,It may take Shape.





Think With Ink

Differ your Content by Color.




Easy to Access

Easy to pull up your content from anywhere anytime.

Note 3

Take Note:

Don't Let information to miss,Because it take shape





Note With Ink

Simple an Easy Way to take a note.




Easy to Access

Get the same in next visit.

Verbal Ability :: Antonyms

Home > Verbal Ability > Antonyms > General Questions

1. In the following question choose the word which is the exact OPPOSITE of the given words.

ENORMOUS

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option C

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

No Tags on this question yet!

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option C

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

Wipro 

3. Find the result of the following expression if, M denotes modulus operation, R denotes round-off, T denotes truncation: M(373,5)+R(3.4)+T(7.7)+R(5.8)

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option C

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

TCS 

4. Choose the word which is the exact OPPOSITE of the given words.
AWARE

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option B

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

Tech Mahindra 

5. Choose the word which is the exact OPPOSITE of the given words.
PERENNIAL

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option D

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

Tech Mahindra 

6. Choose the word which is the exact OPPOSITE of the given words.
FAINT-HEARTED

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option D

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

Tech Mahindra 

7. Choose the word which is the exact OPPOSITE of the given words.
GREGARIOUS

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option A

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

Tech Mahindra 

8. Choose the word which is the exact OPPOSITE of the given words.
CROWDED

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option D

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

Tech Mahindra 

9. Choose the word which is the exact OPPOSITE of the given words.
SUPPRESS

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option A

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

Tech Mahindra 

10. Choose the word which is the exact OPPOSITE of the given words.
ADHERENT

View Answer | Discuss in Forum | Workspace | Asked In |

Answer: Option B

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Workspace

Tags:

Tech Mahindra