HR Interview Questions and Answers : Virtusa

  • 11. What was your biggest mistake?
  • Answer:
    slow learner
    Tags:

    Wipro Virtusa Syntel Inc. 

  • 12. Are you ready to relocate or travel? OR Do you have any problem with relocation?
  • Answer:
    its depends on company project and family
    Tags:

    AT&T Wipro IBM Tech Mahindra Capgemini iGate Virtusa Syntel Inc. 

  • 13. Where do you see yourself five years from now?
  • Answer:
    I see myself in a senior position managing important portfolio of this company.
    Tags:

    IBM Tech Mahindra TCS Virtusa 

  • 14. If I were to hire you for this job and I granted you three promises with regard to working here, what would they be?
  • Answer:
    1) Promise me you will give me you will give me 100% hike now and same on each year appraisal.
    2)I will get two week paid leaves in each six months
    3) I will be allowed work from home.
    Tags:

    IBM iGate Virtusa Accenture Cisco 

  • 15. Tell me about your interests and hobbies.
  • Answer:
    Playing games and watching movies
    Tags:

    Accenture Wipro IBM Tech Mahindra Capgemini iGate Virtusa Syntel Inc. 

  • 16. Why should I hire you?
  • Answer:
    because of am fresher i have only theortical knowledge i need to improve my practical knowledge
    Tags:

    Wipro IBM TCS Capgemini Virtusa Syntel Inc. Accenture Cisco 

  • 17. Do you have any question for me?
  • Answer:
    I asked about jobs freedom and responsibility as fresher.
    Tags:

    IBM Capgemini iGate Virtusa Syntel Inc. Accenture 

  • 18. Tell me something about your family background.
  • Answer:
    No Discussion on this question yet!
    Tags:

    IBM Virtusa Accenture 

  • 19. What was a turning point in your life?
  • Answer:
    No Discussion on this question yet!
    Tags:

    IBM Virtusa 

  • 20. What is different between smart work and hard work?
  • Answer:
    Hard work means working sincerely.

    Smart work means tactfully working in short time.
    Tags:

    IBM IBM Tech Mahindra Virtusa