Note 1

Take Note:

Take a note while surfing.





Note With Ink

Give your Note a Colorful Tag.




Easy to Access

Stay on same information and in Sync wherever you are.

Note 2

Take Note:

Organize your information,It may take Shape.





Think With Ink

Differ your Content by Color.




Easy to Access

Easy to pull up your content from anywhere anytime.

Note 3

Take Note:

Don't Let information to miss,Because it take shape





Note With Ink

Simple an Easy Way to take a note.




Easy to Access

Get the same in next visit.


Please wait...

Placement Questions & Answers :: Green Valley Motor

Home > Freshers Archives > Placement Questions & Answers > Green Valley Motor Practice Q&A

Company: Green Valley Motor

Total Qs: 75+

Website: https://gvmmotors.in

Total View: 643


Not Attempted

1. From a triangle ABC with sides of lengths 40 ft, 25 ft and 35 ft, a triangular portion GBC is cut off where G is the centroid of ABC. The area, in sq ft, of the remaining portion of triangle ABC is

View Answer | Submit Your Solution | Important Formulas | Topic: Area | Asked In |

Answer: Option B

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags:

Green Valley Motor 

Not Attempted

2. Let ABCDEF be a regular hexagon with each side of length 1 cm. The area (in sq cm) of a square with AC as one side is

View Answer | Submit Your Solution | Important Formulas | Topic: Area | Asked In |

Answer: Option B

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags:

Green Valley Motor 

Not Attempted

3. Amal can complete a job in 10 days and Bimal can complete it in 8 days. Amal, Bimal and Kamal together complete the job in 4 days and are paid a total amount of Rs 1000 as remuneration. I f this amount is shared by them in proportion to their work, then Kamal's share, in rupees, is

View Answer | Submit Your Solution | Important Formulas | Topic: Time and Work | Asked In |

Answer: Option A

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags:

Green Valley Motor 

Not Attempted

4. If a, b, c are three positive integers such that a and b are in the ratio 3 : 4 while b and c are in the ratio 2:1, then which one of the following is a possible value of (a + b + c)?

View Answer | Submit Your Solution | Important Formulas | Topic: Problems on Numbers | Asked In |

Answer: Option C

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags:

Green Valley Motor 

Not Attempted

5. In a village, the production of food grains increased by 40% and the per capita production of food grains increased by 27% during a certain period. The percentage by which the population of the village increased during the same period is nearest to

View Answer | Submit Your Solution | Important Formulas | Topic: Percentage | Asked In |

Answer: Option C

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags:

Green Valley Motor 

Not Attempted

6. Mayank buys some candies for Rs 15 a dozen and an equal number of different candies for Rs 12 a dozen. He sells all for Rs 16.50 a dozen and makes a profit of Rs 150. How many dozens of candies did he buy altogether?

View Answer | Submit Your Solution | Important Formulas | Topic: Profit and Loss | Asked In |

Answer: Option A

Explanation:

Mayank buys some candies for Rs 15 a dozen and an equal number of different c

Let the number of

Let the number of dozens of candies he bought of each variety be x
Hence total cost = 12x + 15x = 27x
Total selling price = 16.50*2x = 33x
Profit = 33x - 27x = 6x
Given 6x = 150 => x = 25
Hence he bought 50 dozens of candies in total

Submit Your Solution

Tags:

Green Valley Motor 

Not Attempted

7. Out of the shirts produced in a factory, 15% are defective, while 20% of the rest are sold in the domestic market. If the remaining 8840 shirts are left for export, then the number of shirts produced in the factory is

View Answer | Submit Your Solution | Important Formulas | Topic: Percentage | Asked In |

Answer: Option B

Explanation:

Let the total number of shirts be x.
Hence number of non defective shirts = x - 15% of x = 0.85x

Number
of shirts left for export = No of non defective shirts - number of
shirts sold in domestic market
= No of non defective shirts - 20% of No of non defective shirts
= 80% of No of non defective shirts

Hence 8840 = 0.8 * (0.85x) .
Solving for x we get, x = 13000

Submit Your Solution

Tags:

Green Valley Motor 

Not Attempted

8. Arun drove from home to his hostel at 60 miles per hour. While returning home he drove half way along the same route at a speed of 25 miles per hour and then took a bypass road which increased his driving distance by 5 miles, but allowed him to drive at 50 miles per hour along this bypass road. If his return journey took 30 minutes more than his onward journey, then the total distance traveled by him is

View Answer | Submit Your Solution | Important Formulas | Topic: Time and Distance | Asked In |

Answer: Option C

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags:

Green Valley Motor 

Not Attempted

9. A motorbike leaves point A at 1 pm and moves towards point B at a uniform speed. A car leaves point B at 2 pm and moves towards point A at a uniform speed which is double that of the motorbike. They meet at 3:40 pm at a point which is 168 km away from A. What is the distance, in km, between A and B7

View Answer | Submit Your Solution | Important Formulas | Topic: Time and Distance | Asked In |

Answer: Option B

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags:

Green Valley Motor 

Not Attempted

10. Consider three mixtures the first having water and liquid A in the ratio 1:2, the second having water and liquid B in the ratio 1:3, and the third having water and liquid C in the ratio 1:4. These three mixtures of A, B, and C, respectively, are further mixed in the proportion 4: 3: 2. Then the resulting mixture has

View Answer | Submit Your Solution | Important Formulas | Topic: Alligation or Mixture | Asked In |

Answer: Option C

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags:

Green Valley Motor 

Here is the list of questions asked in Green Valley Motor model papers for freshers Green Valley Motor online test questions. Practice Green Valley Motor Written Test Papers with Solutions and take Q4Interview Green Valley Motor Online Test Questions to crack Green Valley Motor written round test. Overall the level of the Green Valley Motor Online Assessment Test is moderate. Only those candidates who clear the written exam will qualify for the next round, so practic all the questions here and take all the free tests before going for final selection process of Green Valley Motor