Note 1

Take Note:

Take a note while surfing.





Note With Ink

Give your Note a Colorful Tag.




Easy to Access

Stay on same information and in Sync wherever you are.

Note 2

Take Note:

Organize your information,It may take Shape.





Think With Ink

Differ your Content by Color.




Easy to Access

Easy to pull up your content from anywhere anytime.

Note 3

Take Note:

Don't Let information to miss,Because it take shape





Note With Ink

Simple an Easy Way to take a note.




Easy to Access

Get the same in next visit.


Please wait...

Placement Questions & Answers :: Virtusa

Company: Virtusa

Total Qs: 120+

Website: http://www.virtusa.com

Total View: 11.63K


Not Attempted

61. What can directly access and change the value of the variable name?
package test;
class Target {
public String name = "hello";
}

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Basic Concepts | Asked In |

Answer: Option C

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags: Virtusa

Not Attempted

62. The most open source DBMS

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Basic Concepts | Asked In |

Answer: Option C

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags: Virtusa

Not Attempted

63. A step by step instruction used to solve a problem is know as

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Basic Concepts | Asked In |

Answer: Option D

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags: Virtusa

Not Attempted

64. What will happen when you attempt to compile and run the following code?

public class MyField{
String s;
public static void main(String argv[]){
MyField m = new MyField();
m.amethod();
}
void amethod(){
System.out.println(s);
}
}

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Basic Concepts | Asked In |

Answer: Option D

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags: Virtusa

Not Attempted

65. In software application development, who is responsible to write unit test case and integration test case:

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Basic Concepts | Asked In |

Answer: Option A

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags: Virtusa

ShortCut
Not Attempted

66. Software Testing with real data in real environment is known as

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Basic Concepts | Asked In |

Answer: Option C

Explanation:

Here is no explanation for this answer

ShortCut By :: waseem

Option C is wrong.Correct answer B( Beta Testing )



Regression testing is a type of software testingwhich verifies that software which was previously developed and tested still performs the same way after it was changed or interfaced with other software. 

Submit Your Solution

Tags: Virtusa

Not Attempted

67. The _____ connective tests for set membership, where the set is a collection of values produced by a select clause. The ______ connectivity tests for the absence of set membership.

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Basic Concepts | Asked In |

Answer: Option C

Explanation:

In, not in

Submit Your Solution

Tags: Virtusa

Not Attempted

68. Which of the following is not the function of client?

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Basic Concepts | Asked In |

Answer: Option B

Explanation:

Query optimization

Submit Your Solution

Tags: Virtusa

Not Attempted

69. Which of the following modifier cannot be applied to the declaration of a field (Member of a class)?

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Objects and Classes | Asked In |

Answer: Option D

Explanation:

abstract

Submit Your Solution

Tags: Virtusa

Not Attempted

70. The SQL statement to change the table definition

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Basic Concepts | Asked In |

Answer: Option A

Explanation:

alter

Submit Your Solution

Tags: Virtusa

Here is the list of questions asked in Virtusa Aptitude Test Question with Answers Virtusa Mock Test page 7. Practice Virtusa Written Test Papers with Solutions and take Q4Interview Virtusa Online Test Questions to crack Virtusa written round test. Overall the level of the Virtusa Online Assessment Test is moderate. Only those candidates who clear the written exam will qualify for the next round, so practic all the questions here and take all the free tests before going for final selection process of Virtusa