Note 1

Take Note:

Take a note while surfing.





Note With Ink

Give your Note a Colorful Tag.




Easy to Access

Stay on same information and in Sync wherever you are.

Note 2

Take Note:

Organize your information,It may take Shape.





Think With Ink

Differ your Content by Color.




Easy to Access

Easy to pull up your content from anywhere anytime.

Note 3

Take Note:

Don't Let information to miss,Because it take shape





Note With Ink

Simple an Easy Way to take a note.




Easy to Access

Get the same in next visit.


Please wait...

Placement Questions & Answers :: Virtusa

Company: Virtusa

Total Qs: 120+

Website: http://www.virtusa.com

Total View: 37.03K


Not Attempted

21. you wish to store a small amount of data and make it available for rapid access. You do not have a need for the data to be sorted, uniqueness is not an issue and the data will remain fairly static Which data structure might be most suitable for this requirement?

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Arrays | Asked In |

Answer: Option D

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags: Virtusa


Not Attempted

22. Which Exception Will occur

class Test {
public static void main(String[ ] args) {
try {
String s = "5.6";
Integer.parseInt(s); // Cause a NumberFormatException
int i = 0;
int y = 2 / i;
System.out.println("Welcome to Java");
} catch (Exception ex) {
System.out.println(ex);
}
}
}

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Basic Concepts | Asked In |

Answer: Option B

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags: Virtusa

Not Attempted

23. What will be the output of the program?
public class TestDogs
{
public static void main(String [] args)
{
Dog [][] theDogs = new Dog[3][];
System.out.println(theDogs[2][0].toString());
}
}
class Dog { }

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Exception Handling | Asked In |

Answer: Option D

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags: Virtusa

Not Attempted

24. Which declaration of the main method below would allow a class to be started as a standalone program. Select the one correct answer.

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Objects and Classes | Asked In |

Answer: Option B

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags: Virtusa

Not Attempted

25. If we do
ArrayList lst = new ArrayList();
What is the initial capacity of the ArrayList lst ?

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Objects and Classes | Asked In |

Answer: Option A

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags: Virtusa

Not Attempted

26. "Software engineers should not use their technical skills to misuse other people's computers."Here the term misuse refers to:

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Basic Concepts | Asked In |

Answer: Option D

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags: Virtusa

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Basic Concepts | Asked In |

Answer: Option B

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags: Virtusa

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Objects and Classes | Asked In |

Answer: Option A

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags: Virtusa

Not Attempted

29. Which of these classes implement the Collection interface SortedMap. Select the one correct answers.

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Trees | Asked In |

Answer: Option C

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags: Virtusa

Not Attempted

30. Which of these are core interfaces in the collection framework. Select the one correct answer.

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Hashing | Asked In |

Answer: Option D

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags: Virtusa

Here is the list of questions asked in Virtusa Aptitude Test Question with Answers Virtusa Mock Test page 3. Practice Virtusa Written Test Papers with Solutions and take Q4Interview Virtusa Online Test Questions to crack Virtusa written round test. Overall the level of the Virtusa Online Assessment Test is moderate. Only those candidates who clear the written exam will qualify for the next round, so practic all the questions here and take all the free tests before going for final selection process of Virtusa