Note 1

Take Note:

Take a note while surfing.





Note With Ink

Give your Note a Colorful Tag.




Easy to Access

Stay on same information and in Sync wherever you are.

Note 2

Take Note:

Organize your information,It may take Shape.





Think With Ink

Differ your Content by Color.




Easy to Access

Easy to pull up your content from anywhere anytime.

Note 3

Take Note:

Don't Let information to miss,Because it take shape





Note With Ink

Simple an Easy Way to take a note.




Easy to Access

Get the same in next visit.


Please wait...

Placement Questions & Answers :: Virtusa

Company: Virtusa

Total Qs: 120+

Website: http://www.virtusa.com

Total View: 36.79K


View Answer | Submit Your Solution | Topic: Basic Concepts | Asked In |

Answer: Option C

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags: Virtusa


Not Attempted

12. SQL data definition commands make up a(n) ________ .

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Basic Concepts | Asked In |

Answer: Option A

Explanation:

Oracle SQL Do support XML to be inserted into the DB table. The Datatype for XML is XMLType.
We use extract() and existsNode() like functions to access the XML data into DB.

Submit Your Solution

Tags: Virtusa

Not Attempted

13. Which of the following is valid SQL for an Index?

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Basic Concepts | Asked In |

Answer: Option A

Explanation:

Index is created to make the searches (select query) faster. But to use the index we need to write the SQL select statement using the column on which we created the Index.
Example: Create index indx1 on emp (empno). To use the benefits, we have to write select * from emp where empno > 0;

Submit Your Solution

Tags: Virtusa

Not Attempted

14. Which of the following is a technique for hiding the internal implementation details of an object?

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Inheritance | Asked In |

Answer: Option A

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags: Virtusa

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Objects and Classes | Asked In |

Answer: Option D

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags: Virtusa

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Basic Concepts | Asked In |

Answer: Option E

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags: Virtusa

Not Attempted

17. A step by step instruction used to solve a problem is know as

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Searching & Sorting | Asked In |

Answer: Option D

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags: Virtusa

Not Attempted

18. What will happen when you attempt to compile and run the following code?
public class MyField{
String s;
public static void main(String argv[]){
MyField m = new MyField();
m.amethod();
}
void amethod(){
System.out.println(s);
}
}

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Basic Concepts | Asked In |

Answer: Option D

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags: Virtusa

Not Attempted

19. What will be the output of the below code segement:

String[] elements = {"Java","is","platform","independent"};
String result = (elements.length > 0) ? elements[0]:null;
System.out.printf(result);

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Basic Concepts | Asked In |

Answer: Option B

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags: Virtusa

Not Attempted

20. What will be the output of the below code segement:

public class SwitchTest {
public static void main(String argv[]) {
SwitchTest ms=new SwitchTest();
ms.display();
}
public void display() {
int k=10;
switch(k){

default:
System.out.println("This is the default output");
break;
case 10:
System.out.println("ten");
break;
case 20:
System.out.println("twenty");
break;
}
}
}

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Basic Concepts | Asked In |

Answer: Option A

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags: Virtusa

Here is the list of questions asked in Virtusa Aptitude Test Question with Answers Virtusa Mock Test page 2. Practice Virtusa Written Test Papers with Solutions and take Q4Interview Virtusa Online Test Questions to crack Virtusa written round test. Overall the level of the Virtusa Online Assessment Test is moderate. Only those candidates who clear the written exam will qualify for the next round, so practic all the questions here and take all the free tests before going for final selection process of Virtusa