Note 1

Take Note:

Take a note while surfing.





Note With Ink

Give your Note a Colorful Tag.




Easy to Access

Stay on same information and in Sync wherever you are.

Note 2

Take Note:

Organize your information,It may take Shape.





Think With Ink

Differ your Content by Color.




Easy to Access

Easy to pull up your content from anywhere anytime.

Note 3

Take Note:

Don't Let information to miss,Because it take shape





Note With Ink

Simple an Easy Way to take a note.




Easy to Access

Get the same in next visit.


Please wait...

Placement Questions & Answers :: Syntel Inc.

Company: Syntel Inc.

Total Qs: 90+

Website: http://www.syntelinc.com

Total View: 16.02K


Not Attempted

31. 

NUMBER OF GIRLS AND NUMBER OF BOYS PURSUING 5 PROFESSIONAL DISCIPLINES:





Question: The number of girls pursuing architecture forms approximately what percent of total number of girls in the data?(To be rounded off)


View Answer | Submit Your Solution | Topic: Bar Charts | Asked In |

Answer: Option D

Explanation:

No. of girl pursuing architecture=2750 total no of girl=4000+3500+4250+2750+3250=17750 so 2750 of 17750=15.49% =15%

Submit Your Solution

Tags: Syntel Inc.


Not Attempted

32. NUMBER OF GIRLS AND NUMBER OF BOYS PURSUING 5 PROFESSIONAL DISCIPLINES:



Question: What is the ratio of girls opting for medicine to those opting for biotechnology profession?(To be rounded off)

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Bar Charts | Asked In |

Answer: Option B

Explanation:

Ratio of girl opting for medicine and bio.
3500/3250 divide both by 250 we get 14:13

Submit Your Solution

Tags: Syntel Inc.

Not Attempted

33. NUMBER OF GIRLS AND NUMBER OF BOYS PURSUING 5 PROFESSIONAL DISCIPLINES:



Question: Total number of girls in the data forms approximately what percent of total number of boys?(To be rounded off)

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Bar Charts | Asked In |

Answer: Option A

Explanation:

Total no. of girl=17750
Total no. of boys =3250+3000+4500+3500+4000=18250
17750 of 18250= 97.26% =97% (approx)

Submit Your Solution

Tags: Syntel Inc.

Not Attempted

34. NUMBER OF GIRLS AND NUMBER OF BOYS PURSUING 5 PROFESSIONAL DISCIPLINES:



Question: What is the average number of boys pursuing career together in Medicine and Paramedical professions?

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Bar Charts | Asked In |

Answer: Option B

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags: Syntel Inc.

Not Attempted

35. NUMBER OF GIRLS AND NUMBER OF BOYS PURSUING 5 PROFESSIONAL DISCIPLINES:



Question: What is the difference between the highest number of students opting for any particular profession and the lowest number of students opting for any other profession?

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Bar Charts | Asked In |

Answer: Option E

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags: Syntel Inc.

Not Attempted

36. Introducing a man, a woman said, 'He is the only son of my mother's mother'. How is the woman related to that man?

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Blood Relation | Asked In |

Answer: Option C

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags: Syntel Inc.

Not Attempted

37. Neelam, who is Rohit's daughter, says to Indu, 'Your mother Reeta is the younger sister of my father, who is the third child of Sohanji'. How is Sohanji related to Indu ?

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Blood Relation | Asked In |

Answer: Option C

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags: Syntel Inc.

Not Attempted

38. Odd Man Out:

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Odd Man Out and Series | Asked In |

Answer: Option D

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags: Syntel Inc.

Not Attempted

39. 

Odd Man Out:



835, 734, 642, 751, 853, 981, 532


View Answer | Submit Your Solution | Topic: Odd Man Out and Series | Asked In |

Answer: Option A

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags: Syntel Inc.

Not Attempted

40. Odd Man Out: 582, 605, 588, 611, 634, 617, 600

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Odd Man Out and Series | Asked In |

Answer: Option A

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags: Syntel Inc.

Here is the list of questions asked in Syntel Inc. Aptitude Test Question with Answers Syntel Inc. Mock Test page 4. Practice Syntel Inc. Written Test Papers with Solutions and take Q4Interview Syntel Inc. Online Test Questions to crack Syntel Inc. written round test. Overall the level of the Syntel Inc. Online Assessment Test is moderate. Only those candidates who clear the written exam will qualify for the next round, so practic all the questions here and take all the free tests before going for final selection process of Syntel Inc.