Note 1

Take Note:

Take a note while surfing.





Note With Ink

Give your Note a Colorful Tag.




Easy to Access

Stay on same information and in Sync wherever you are.

Note 2

Take Note:

Organize your information,It may take Shape.





Think With Ink

Differ your Content by Color.




Easy to Access

Easy to pull up your content from anywhere anytime.

Note 3

Take Note:

Don't Let information to miss,Because it take shape





Note With Ink

Simple an Easy Way to take a note.




Easy to Access

Get the same in next visit.


Please wait...

Placement Questions & Answers :: iGate

Company: iGate

Total Qs: 355+

Website: http://www.igate.com

Total View: 11.98K


Not Attempted

31. 

Which of the following problems has not been mentioned in the passage as likely to be solved with the establishment of world Government ?

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Reading Comprehension | Asked In |

Answer: Option D

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags: iGate


View Answer | Submit Your Solution | Topic: Spotting Errors | Asked In |

Answer: Option C

Explanation:

Most books with a paper cover are cheap to buy.
Instead of 'most books', it should be 'most of the books'.

Submit Your Solution

Tags: iGate

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Spotting Errors | Asked In |

Answer: Option A

Explanation:

Hiking is one of those activities that burns a lot of calories.

Submit Your Solution

Tags: iGate

Not Attempted

34. Read Each Sentence to find out whether there is any grammatical mistake/error in it.

When it was morning they decided to "put at" an inn.

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Spotting Errors | Asked In |

Answer: Option D

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags: iGate

Not Attempted

35. Read Each Sentence to find out whether there is any grammatical mistake/error in it.

In the event, the tax on EPF withdrawal gave additional ammunition "to aggressive Opposition on", including the Congress party.

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Spotting Errors | Asked In |

Answer: Option B

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags: iGate

Not Attempted

36. 6:18:4:?

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Analogy | Asked In |

Answer: Option C

Explanation:

6/18 = 4/x
6/18 = (2*/(2*3^
4/x = (2*/(2*2^
x = 8

Submit Your Solution

Tags: iGate

Not Attempted

37. 7528:5362::4673:?

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Analogy | Asked In |

Answer: Option C

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags: iGate

Not Attempted

38. AG:IO::EK:?

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Analogy | Asked In |

Answer: Option B

Explanation:

A+6 = G
G+2 = I
I+6 = O
E+6 = K
K+2 = M
M+6 = S
So x=MS

Submit Your Solution

Tags: iGate

Not Attempted

39. Eye : Myopia :: Teeth : ?

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Analogy | Asked In |

Answer: Option A

Explanation:

Pyorrhea
Myopia is a disease of eye .
pyorrhoea is a disease of teeth .
2nd is disease of 1st.

Submit Your Solution

Tags: iGate

Not Attempted

40. Select the option that is true about the Statements and Conclusions given:

Statements:
Some shirts are pants
All pants are brown

Conclusions:
I. All brown pants are shirts II. Some shirts are brown

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Syllogism | Asked In |

Answer: Option B

Explanation:

only conclusion II follows.
All pants are brown => some shirts are brown.
All brown pants are not shirts.

Submit Your Solution

Tags: iGate

Here is the list of questions asked in iGate Aptitude Test Question with Answers iGate Mock Test page 4. Practice iGate Written Test Papers with Solutions and take Q4Interview iGate Online Test Questions to crack iGate written round test. Overall the level of the iGate Online Assessment Test is moderate. Only those candidates who clear the written exam will qualify for the next round, so practic all the questions here and take all the free tests before going for final selection process of iGate