Note 1

Take Note:

Take a note while surfing.





Note With Ink

Give your Note a Colorful Tag.




Easy to Access

Stay on same information and in Sync wherever you are.

Note 2

Take Note:

Organize your information,It may take Shape.





Think With Ink

Differ your Content by Color.




Easy to Access

Easy to pull up your content from anywhere anytime.

Note 3

Take Note:

Don't Let information to miss,Because it take shape





Note With Ink

Simple an Easy Way to take a note.




Easy to Access

Get the same in next visit.

Placement Questions & Answers :: Tech Mahindra


Not Attempted

1. On selling 17 balls at Rs. 720, there is a loss equal to the cost price of 5 balls. The cost price of a ball is:

View Answer | Submit Your Solution | Important Formulas | Topic: Profit and Loss | Asked In |

Answer: Option D

Explanation:

(C.P. of 17 balls) - (S.P. of 17 balls) = (C.P. of 5 balls)

Submit Your Solution

Tags:

Tech Mahindra 

Not Attempted

2. A man pointing to a photograph says, The lady in the photograph is my nephew's maternal grandmother. How is the lady in the photograph related to the man's sister who has no other sister?

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Blood Relation | Asked In |

Answer: Option A

Explanation:

Clearly, the lady is the grandmother of man's sister's son.
i.e., the mother of the mother of man's sister's son.
=> The mother of man's sister.
So, the lady is man's mother.

Submit Your Solution

Tags:

Tech Mahindra 

Not Attempted

3. Pointing to a lady a person said, "The son of her only brother is the brother of my wife." How is the lady related to the person?

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Blood Relation | Asked In |

Answer: Option C

Explanation:

Brother of person's wife ? brother-in-law of the person. Hence, the son of lady's brother is brother-in-law of the person.
Therefore, the brother of the lady is the father-in-law of the person. Hence, the lady is the sister of the person's father-in-law.

Submit Your Solution

Tags:

Tech Mahindra 

Not Attempted

4. Pointing to a photograph Anjali said, "He is the son of the only son of my grandfather." How is the man in the photograph related to Anjali?

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Blood Relation | Asked In |

Answer: Option A

Explanation:

The man in the photograph is son of Anjali's grandfather's son i.e., the son of Anjali's father. Hence, the boy is the brother of Anjali.

Submit Your Solution

Tags:

Tech Mahindra 

Not Attempted

5. Pointing to a woman, Abhijit said, "Her granddaughter is the only daughter of my brother." How is the woman related to Abhijit?

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Blood Relation | Asked In |

Answer: Option D

Explanation:

Daughter of Abhijit's brother ? niece of Abhijit. Thus the granddaughter of the woman is Abhijit's niece.
Hence, the woman is the mother of Abhijit.

Submit Your Solution

Tags:

Tech Mahindra Global Edge 

Not Attempted

6. Pointing towards a man, a woman said, "His mother is the only daughter of my mother." How is the woman related to the man?

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Blood Relation | Asked In |

Answer: Option A

Explanation:

Only daughter of my mother ? myself.
Hence, the woman is the mother of the man.

Submit Your Solution

Tags:

Tech Mahindra 

Not Attempted

7. Deepak said to Nitin, "That boy playing with the football is the younger of the two brothers of the daughter of my father's wife." How is the boy playing football related to Deepak?

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Blood Relation | Asked In |

Answer: Option B

Explanation:

Father's wife ? mother.
Hence, the daughter of the mother means sister and sister's younger brother means brother.
So the boy is the brother of Deepak.

Submit Your Solution

Tags:

Tech Mahindra 

Not Attempted

8. Statements:
All cakes are ice-creams.
All ice-creams are toffees.

Conclusions:
I. All cakes are toffees.
II. All toffees are ice-creams.

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Syllogism | Asked In |

Answer: Option A

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags:

Tech Mahindra 

Not Attempted

9. Statements:
All locks are keys.
No key is a spoon.

Conclusions:
I. No lock is a spoon
II. No spoon is a lock.

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Syllogism | Asked In |

Answer: Option E

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags:

Tech Mahindra 

Not Attempted

10. Statements:
All books are pens.
All pens are boxes .

Conclusions.
I. All books are boxes.
II. All pens are books.

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Syllogism | Asked In |

Answer: Option A

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags:

Tech Mahindra 

Here is the list of questions asked in Tech Mahindra model papers for freshers Tech Mahindra online test questions. Practice Tech Mahindra Written Test Papers with Solutions and take Q4Interview Tech Mahindra Online Test Questions to crack Tech Mahindra written round test. Overall the level of the Tech Mahindra Online Assessment Test is moderate. Only those candidates who clear the written exam will qualify for the next round, so practic all the questions here and take all the free tests before going for final selection process of Tech Mahindra