Note 1

Take Note:

Take a note while surfing.





Note With Ink

Give your Note a Colorful Tag.




Easy to Access

Stay on same information and in Sync wherever you are.

Note 2

Take Note:

Organize your information,It may take Shape.





Think With Ink

Differ your Content by Color.




Easy to Access

Easy to pull up your content from anywhere anytime.

Note 3

Take Note:

Don't Let information to miss,Because it take shape





Note With Ink

Simple an Easy Way to take a note.




Easy to Access

Get the same in next visit.

Placement Questions & Answers :: Mu-Sigma


Not Attempted

1. Which letter should be in place of question mark
B C D
A E C
F A ?

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Unknown| Asked In |

Answer: Option A

Explanation:

A=1,B=2,C=3--------z=26
so now B+C+D= 2+3+4=9
A+E+C = 1+5+3 = 9
So, F+A+? = 9
=> 6+1+? = 9

Submit Your Solution

Tags:

Mu-Sigma 

Not Attempted

2. 1/4th of 1/2 of 3/4th of 52000 = ?

View Answer | Submit Your Solution | Important Formulas | Topic: Numbers | Asked In |

Answer: Option A

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags:

Mu-Sigma 

Not Attempted

3. Two goats are tied with a rope of length 40m outside of a rectangular shed of dimensions 50m X 30m. The goats are tied to different corners which lie on the opposite ends of a diagonal of the shed. What is the area in which the two goats can eat grass, if they choose not to eat in the common approachable area?

View Answer | Submit Your Solution | Important Formulas | Topic: Area | Asked In |

Answer: Option D

Explanation:

Given rope of length = 40m (radius)
Area of semi circle =(pi*r^2)/2 = (1600 * pi)/2 = 800*pi ---(1)
Area of quarter circle = (1/2 * 800 * pi) = 400*pi ----- (2)
Area of sector is = r*r*(pi/2)/2 = 25*pi ----- (3)
By adding above eq. (1) (2) & (3)
Total area = 1225*pi
As per quesiton there are 2 goats
so area = 1225*pi*2 = 2450pi

Submit Your Solution

Tags:

Mu-Sigma 

Not Attempted

4. In a society of 80 resident families who subscribe newspapers, 60% of them subscribe The Hindu newspaper, 80% of them subscribe regional language newspaper and 70% of them subscribe TOI. How many families could, at the least, be subscribing to all the three newspapers

View Answer | Submit Your Solution | Important Formulas | Topic: Percentage | Asked In |

Answer: Option C

Explanation:

Total no. of families who take newspaper=80
Hindu newspaper = 60% = (80*60/100) = 48
Regional newspaper = 80% = (80*80/100) = 64
TOI newspaper = 70% = (70*80/100) = 56
Find common families take H.C.F (48,64,56) = 8
Therefore,(8/80)*100=10%
So, common families who take all newspaper = 10%.

Submit Your Solution

Tags:

Mu-Sigma 

Not Attempted

5. What is the simplified result of following the steps below in order?

View Answer | Submit Your Solution | Important Formulas | Topic: Simplification | Asked In |

Answer: Option D

Explanation:

X2-X-6=0
(x-3)(X+2)=0
X=3,-2

Submit Your Solution

Tags:

Mu-Sigma 

Not Attempted

6. if a=2,b=4,c=5 then a+b c c a+b

View Answer | Submit Your Solution | Important Formulas | Topic: Numbers | Asked In |

Answer: Option A

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags:

Mu-Sigma 

Not Attempted

7. A father is 30 years older than his son however he will be only thrice as old as the son after 5 years what is father's present age ?

View Answer | Submit Your Solution | Important Formulas | Topic: Problems on Ages | Asked In |

Answer: Option A

Explanation:

Lets assume son's age = x
So, father's age = x + 30

After 5 years:
Son's age = x + 5
Father's age = x + 35

In 5 years the father is thrice as old as his son so:
3(x + 5) = x + 35
x = 10

So, current father's age = 40 Years.

Submit Your Solution

Tags:

Mu-Sigma 

Not Attempted

8. A person travels in a car with uniform speed. He observes the milestone,which has 2 digits. After one hour he observes another milestone with same digits reversed. After another hour he observes another milestone with same 2 digits separated by 0. Find the speed of the car?

View Answer | Submit Your Solution | Important Formulas | Topic: Time and Distance | Asked In |

Answer: Option D

Explanation:

Let 10'splace digit is x and unit's place digit y

First milestone : 10x+y
Second milestone : 10y+x
Third milestone: 100x+y

Since the speed is uniform so
Distance covered in first Hr = Distance covered in Second Hr
(10y+x)-(10x+y) = (100x+y)-(10y+x)
By solving,
y=6x
but since x and y are digits so only possible combination is x=1 and y=6,
So average speed = 45 Kmph

Submit Your Solution

Tags:

Mu-Sigma 

Not Attempted

9. If log 0.317=0.3332 and log 0.318=0.3364 then find log 0.319 ?

View Answer | Submit Your Solution | Important Formulas | Topic: Logarithm | Asked In |

Answer: Option A

Explanation:

log 0.317=0.3332 and log 0.318=0.3364
then
log 0.319=log0.318+(log0.318-log0.317)
=0.3396

Submit Your Solution

Tags:

Mu-Sigma 

Not Attempted

10. There are 8 people, F, G, H, J, K, L, M, and N. 2 groups are to be formed. F will always go with J. G and M will never go together. H will always go with L. N will always go with G. What are the two groups to be formed?

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Logical Problems | Asked In |

Answer: Option C

Explanation:

8 people namely F,G,H,J,K,L,M,and N respectively.
Now we have to form 2 groups
1st condition: F will always go with J
Meaning: F and J always lie in same group. ............(i)
2nd condition:G and M will never go together.
Meaning: G and M always lie in different groups. .........(ii)
3rd condition:H will always go with L.
Meaning:H and L always lie in same group. .............(iii)
4th condition:N will always go with G.
Meaning:N and G always lie in same group. ..........(iv)
According to (i),(ii),(iii),and (iv)
2 groups can be formed in following 2 ways

1st Way
Group 1: F, J, G, N
Group 2: M, K, H, L

2nd Way
Group 1: F, J, M, K
Group 2: G, N, H, L

Submit Your Solution

Tags:

Mu-Sigma 

Here is the list of questions asked in Mu-Sigma model papers for freshers Mu-Sigma online test questions. Practice Mu-Sigma Written Test Papers with Solutions and take Q4Interview Mu-Sigma Online Test Questions to crack Mu-Sigma written round test. Overall the level of the Mu-Sigma Online Assessment Test is moderate. Only those candidates who clear the written exam will qualify for the next round, so practic all the questions here and take all the free tests before going for final selection process of Mu-Sigma