Note 1

Take Note:

Take a note while surfing.





Note With Ink

Give your Note a Colorful Tag.




Easy to Access

Stay on same information and in Sync wherever you are.

Note 2

Take Note:

Organize your information,It may take Shape.





Think With Ink

Differ your Content by Color.




Easy to Access

Easy to pull up your content from anywhere anytime.

Note 3

Take Note:

Don't Let information to miss,Because it take shape





Note With Ink

Simple an Easy Way to take a note.




Easy to Access

Get the same in next visit.

Placement Questions & Answers :: nagarro


View Answer | Submit Your Solution | Topic: Structures, Unions, Enums | Asked In |

Answer: Option D

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags:

nagarro 

Not Attempted

2. What is the output of the program?

#include
int main()
{
extern int a;
printf("%d\n",a);
return 0;
}

int a =20;

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Variables & Data Types | Asked In |

Answer: Option A

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags:

nagarro 

Not Attempted

3. C language is available for which of the following Operating System?

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Basic Concepts | Asked In |

Answer: Option D

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags:

nagarro 

Not Attempted

4. What is the output of the following program ?

#include
int main()
{
int i,j;
i = j =2;
while ( --i && j++)
printf("%d %d",i,j);

return 0;
}

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Loop Control | Asked In |

Answer: Option C

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags:

nagarro 

Not Attempted

5. The size of generic pointer in c is 2 __

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Pointers | Asked In |

Answer: Option A

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags:

nagarro 

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Declarations and Initializations | Asked In |

Answer: Option D

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags:

nagarro 

Not Attempted

7. The smallest integer than can be represented by an 8-bit number in 2's complement form is

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Bitwise Operators | Asked In |

Answer: Option B

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags:

nagarro 

Not Attempted

8. The five items: A,B,C,D and E are pushed in stack, one after the other starting from A. The stack is

Is popped four items and each element is inserted in a queue. Then two elements are deleted from the queue and pushed back on the stack . Now one item is popped from the stack.

The popped item is.

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Stacks | Asked In |

Answer: Option D

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags:

nagarro 

Not Attempted

9. What is the output of the following code?

include
void main()
{
int a=0, b=0;
a = (b =75)+9;
printf("\n%d, %d ",a,b);
}

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Declarations and Initializations | Asked In |

Answer: Option C

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags:

nagarro 

Not Attempted

10. How many times "Nagarro" will get printed?

#include
int main()
{
int x;

for (x=-1; x<10;x++)
{
if (x<5)
continue;
else
break;
printf("Nagarro");
}
return 0;
}

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Control Instructions | Asked In |

Answer: Option C

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags:

nagarro 

Here is the list of questions asked in nagarro model papers for freshers nagarro online test questions. Practice nagarro Written Test Papers with Solutions and take Q4Interview nagarro Online Test Questions to crack nagarro written round test. Overall the level of the nagarro Online Assessment Test is moderate. Only those candidates who clear the written exam will qualify for the next round, so practic all the questions here and take all the free tests before going for final selection process of nagarro