Note 1

Take Note:

Take a note while surfing.





Note With Ink

Give your Note a Colorful Tag.




Easy to Access

Stay on same information and in Sync wherever you are.

Note 2

Take Note:

Organize your information,It may take Shape.





Think With Ink

Differ your Content by Color.




Easy to Access

Easy to pull up your content from anywhere anytime.

Note 3

Take Note:

Don't Let information to miss,Because it take shape





Note With Ink

Simple an Easy Way to take a note.




Easy to Access

Get the same in next visit.

Placement Questions & Answers :: Commvault


Not Attempted

1. What is output or the error in the program?

#include

typedef int CommVault;
typedef CommVault CommVaultindia;

void main () {
CommVaultindia val= 234;
printf("%d ", val);
}

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Typedef | Asked In |

Answer: Option C

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags:

Commvault 

Not Attempted

2. What is output or the error in the program if the command line data is?
CornmVault India

#include

int main(int argc, char *argv[]) {
printf(" %d", printf("%s", argv[1]));
return 0;
}

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Command Line Arguments | Asked In |

Answer: Option D

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags:

Commvault 

Not Attempted

3. What is the output of the program on a 32 bit Operating System?

#include
#include
void main () {
double val = 12.34;
double *dp = &val;
char *cp;
cp = (char*)malloc(sizeof(char) * 20);
sprintf (cp, "hello world");
printf("%d %d %d", sizeof(cp), sizeof(dp), sizeof(val));
}

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Dynamic Memory Allocation | Asked In |

Answer: Option A

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags:

Commvault 

Not Attempted

4. Match the following?

i) Software Interrupt mechanism (l)Deadlock
ii) Passing data from one process to another process (2)Signals
iii) A situation wherein two or more competing actions (3)Preemptive multitasking
are waiting for the other to finish, and thus
neither ever does
iv) Allows the computer system to more reliably guarantee each process a regular slice of operating time (4)Pipe

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Process Management | Asked In |

Answer: Option B

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags:

Commvault 

Not Attempted

5. What is the output of the program?

#include
int main () {
int ( *Commprintf) (const char*, ... ) = printf;
Commprintf ( "Hello World");
return 0;
}

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Declarations and Initializations | Asked In |

Answer: Option D

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags:

Commvault 

Not Attempted

6. What is output or the error in the program?

#include

void main () {
const char* cptr = "Hello";
printf ("%c", (*++cptr)++);
}

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Const / Volatile Qualifier | Asked In |

Answer: Option A

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags:

Commvault 

Not Attempted

7. What is the output of the program,if the base address of the array is 1244896?

#include

void main () {
struct {
float c ,
union p {
char c;
char *cp;
short s;

} uvar[5);

} svar [6];

printf("%d %d", &svar[2], &svar[5]);

}

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Structures, Unions, Enums | Asked In |

Answer: Option B

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags:

Commvault 

Not Attempted

8. What is the output of the C++ program?

#include
using namespace std;

void fun(int a, int b, int &c,int &d)
{
c += a + b;
d += a - b;
}

void main () {
int vl = 5, v2 = 10, v3 = 2, v4 = 3;
fun(vl, v2, v3, v4);
cout << v3 << " "<< v4 ;
}

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Functions | Asked In |

Answer: Option C

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags:

Commvault 

Not Attempted

9. What is the output of the C++ program?

#include
using namespace std;

class test {
float x, y;
public:
test(float a = 1.0, float b = 2.0)
{
x = a;
y = b;
}

test operator + (test & obj) {
return test(this->x + obj.x, y + obj.y);
}

operator float () {
return (x + y) ;
}
};

int main () {
test obj1(1.23, 4.56), obj2;
obj2 = obj1 + obj2;
cout << obj2;
return 0;
}

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Objects and Classes | Asked In |

Answer: Option A

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags:

Commvault 

Not Attempted

10. What is the signature of the assignment operator in C++, if chain of assignments need to be performed for an object of class test?

View Answer | Submit Your Solution | Topic: OOPS Concepts | Asked In |

Answer: Option A

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags:

Commvault 

Here is the list of questions asked in Commvault model papers for freshers Commvault online test questions. Practice Commvault Written Test Papers with Solutions and take Q4Interview Commvault Online Test Questions to crack Commvault written round test. Overall the level of the Commvault Online Assessment Test is moderate. Only those candidates who clear the written exam will qualify for the next round, so practic all the questions here and take all the free tests before going for final selection process of Commvault