Note 1

Take Note:

Take a note while surfing.





Note With Ink

Give your Note a Colorful Tag.




Easy to Access

Stay on same information and in Sync wherever you are.

Note 2

Take Note:

Organize your information,It may take Shape.





Think With Ink

Differ your Content by Color.




Easy to Access

Easy to pull up your content from anywhere anytime.

Note 3

Take Note:

Don't Let information to miss,Because it take shape





Note With Ink

Simple an Easy Way to take a note.




Easy to Access

Get the same in next visit.

Placement Questions & Answers :: BOA (Bank of America)

Home > Freshers Archives > Placement Questions & Answers > BOA (Bank of America) Practice Q&A

Not Attempted

1. Directions (1-4): Each Sentence below have group of word underlined indicating that something wrong. Choose the option that best fits the meaning of the sentence as a whole.

If the books have been cataloged last week, why haven't they been placed on the shelf?

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Unknown| Asked In |

Answer: Option D

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags:

BOA (Bank of America) 

Not Attempted

2. Jessica Mitford wrote The American Way of Death, a best-selling book, that led eventually to an official investigation of the funeral industry.

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Unknown| Asked In |

Answer: Option D

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags:

BOA (Bank of America) 

Not Attempted

3. Sabotage came from the French saboter, which means to clatter with wooden shoes (sabots).

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Unknown| Asked In |

Answer: Option A

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags:

BOA (Bank of America) 

Not Attempted

4. In studying an assignment it is wise to read it over quickly at first, than see the major points, and finally outline the material.

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Unknown| Asked In |

Answer: Option D

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags:

BOA (Bank of America) 

Not Attempted

5. Directions (5-10): Each underlined section corresponds to an answers choice the first underlined section corresponds to choice A. Please select the answers choice the either contains an error or select choice E Which is "No error."
Whom did you talk to at the information desk at the airport? No error.

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Unknown| Asked In |

Answer: Option E

Explanation:

This sentence is correct as it is written.

Submit Your Solution

Tags:

BOA (Bank of America) 

Not Attempted

6. Ellen always got into more trouble than me. No error.

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Unknown| Asked In |

Answer: Option D

Explanation:

"Than me" in the comparative is incorrect; it should be "than I." This can be deduced by adding a verb to the pronoun to finish the thought: "...than I am," not "...than me am."

Submit Your Solution

Tags:

BOA (Bank of America) 

Not Attempted

7. The title of salutatorian goes to whomever has the second highest academic average. No error.

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Unknown| Asked In |

Answer: Option B

Explanation:

"...to whomever" would only be correct if it is a direct object in all parts of the sentence, e.g. "...to whomever you want." However, in this sentence it is a subject in the prepositional phrase: "... to whoever has..." and thus should be "whoever" so "who" agrees with "has." "Whoever" as subject takes precedence over "whomever" as object.

Submit Your Solution

Tags:

BOA (Bank of America) 

Not Attempted

8. Do you feel good enough to go to the store? No error.

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Unknown| Asked In |

Answer: Option B

Explanation:

How you feel is expressed by the adverb "well," not by the adjective "good," e.g. "I have good feelings."

Submit Your Solution

Tags:

BOA (Bank of America) 

Not Attempted

9. Bolivar, an idol between his contemporaries, has been the inspiration for many modern revolutions. No error.

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Unknown| Asked In |

Answer: Option A

Explanation:

"Between" only refers to two, e.g. "Between you and me;" when modifying more than two, as here since "his contemporaries" refers to many people, "among" is the correct preposition.

Submit Your Solution

Tags:

BOA (Bank of America) 

Not Attempted

10. Birds fly south in the winter threw an instinct not completely understood by scientists. No error.

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Unknown| Asked In |

Answer: Option C

Explanation:

The correct spelling of the preposition meaning via or by means of, as it is used here, is "through." "Threw" is the past tense of the verb "to throw."

Submit Your Solution

Tags:

BOA (Bank of America) 

Here is the list of questions asked in BOA (Bank of America) model papers for freshers BOA (Bank of America) online test questions. Practice BOA (Bank of America) Written Test Papers with Solutions and take Q4Interview BOA (Bank of America) Online Test Questions to crack BOA (Bank of America) written round test. Overall the level of the BOA (Bank of America) Online Assessment Test is moderate. Only those candidates who clear the written exam will qualify for the next round, so practic all the questions here and take all the free tests before going for final selection process of BOA (Bank of America)