Note 1

Take Note:

Take a note while surfing.





Note With Ink

Give your Note a Colorful Tag.




Easy to Access

Stay on same information and in Sync wherever you are.

Note 2

Take Note:

Organize your information,It may take Shape.





Think With Ink

Differ your Content by Color.




Easy to Access

Easy to pull up your content from anywhere anytime.

Note 3

Take Note:

Don't Let information to miss,Because it take shape





Note With Ink

Simple an Easy Way to take a note.




Easy to Access

Get the same in next visit.


Please wait...

Placement Questions & Answers :: IBM

Company: IBM

Total Qs: 452+

Website: https://www.ibm.com/

Total View: 69.32K


Not Attempted

71. Find the next term of the following series.
49,7,98, 16,4,48, 9,3,36, 25,5,?

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Number Series | Asked In |

Answer: Option B

Explanation:

The correct pattern is + 6^3, + 5^3, + 4^3, + 3^3,

So, 521 is wrong and must be replaced by (498 + 3^3) i.e. 525.

Submit Your Solution

Tags: IBM


Not Attempted

72. Find the next term of the following series.
3,5,2,100,4,7,3,196,1,6,5,?

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Number Series | Asked In |

Answer: Option A

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags: IBM

Not Attempted

73. Find the number that can be put in place of the question mark.
2,6,18,54,162,486,?

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Number Series | Asked In |

Answer: Option D

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags: IBM

Not Attempted

74. Find the number that can be put in place of the question mark.
4,20,35,49,62,74,?

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Number Series | Asked In |

Answer: Option B

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags: IBM

Not Attempted

75. Find the number that can be put in place of the question mark.
10,18,15,23,20,28,?

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Number Series | Asked In |

Answer: Option C

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags: IBM

Not Attempted

76. Find the number that can be put in place of the question mark.
4,10,8,14,12,18,?

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Number Series | Asked In |

Answer: Option D

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags: IBM

Not Attempted

77. Find the number that can be put in place of the question mark.
25 10,15,12,17,14,10,?

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Number Series | Asked In |

Answer: Option B

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags: IBM

Not Attempted

78. Find the number that can be put in place of the question mark.
121, 102, 84, 72, 61, 54,?

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Number Series | Asked In |

Answer: Option C

Explanation:

5.5 = 2.2 * 2.5
8 = 5.5 + 2.5
36 = 8 * 4.5
40.5 = 36 + 4.5
263.25 = 40.5 * 6.5
The next number should be: 263.25 + 6.5 = 269.75.

Submit Your Solution

Tags: IBM

Not Attempted

79. Find the number that can be put in place of the question mark.
764, 620, 520, 456, 400, 404,?

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Number Series | Asked In |

Answer: Option B

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags: IBM

Not Attempted

80. Find the number that can be put in place of the question mark.
1337, 662, 331, 164, 81, 40,?

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Number Series | Asked In |

Answer: Option C

Explanation:

28*0.5=14
15*1.5=22.5
24.5*2.5=61.25
64.25*3.5=224.875.

Submit Your Solution

Tags: IBM

Here is the list of questions asked in IBM Aptitude Test Question with Answers IBM Mock Test page 8. Practice IBM Written Test Papers with Solutions and take Q4Interview IBM Online Test Questions to crack IBM written round test. Overall the level of the IBM Online Assessment Test is moderate. Only those candidates who clear the written exam will qualify for the next round, so practic all the questions here and take all the free tests before going for final selection process of IBM