Note 1

Take Note:

Take a note while surfing.





Note With Ink

Give your Note a Colorful Tag.




Easy to Access

Stay on same information and in Sync wherever you are.

Note 2

Take Note:

Organize your information,It may take Shape.





Think With Ink

Differ your Content by Color.




Easy to Access

Easy to pull up your content from anywhere anytime.

Note 3

Take Note:

Don't Let information to miss,Because it take shape





Note With Ink

Simple an Easy Way to take a note.




Easy to Access

Get the same in next visit.


Please wait...

Placement Questions & Answers :: IBM

Company: IBM

Total Qs: 452+

Website: https://www.ibm.com/

Total View: 69.32K


Not Attempted

51. A man standing at a point P is watching the top of a tower, which makes an angle of elevation of 30 with the man's eye. The man walks some distance towards the tower to watch its top and the angle of the elevation becomes 60. What is the distance between the base of the tower and the point P ?

View Answer | Submit Your Solution | Important Formulas | Topic: Height and Distance | Asked In |

Answer: Option E

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags: IBM


Not Attempted

52. The average of 20 numbers is zero. Of them, at the most, how many may be greater than zero?

View Answer | Submit Your Solution | Important Formulas | Topic: Average | Asked In |

Answer: Option D

Explanation:

Average of 20 numbers = 0. Sum of 20 numbers (0 x 20) = 0. It is quite possible that 19 of these numbers may be positive and if their sum is a then 20th number is (-a).

Submit Your Solution

Tags: IBM

Not Attempted

53. Find the next term of the following series. 325, 259, 204, 160, 127, 105, ?

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Number Series | Asked In |

Answer: Option A

Explanation:


The pattern is -66, -55, -44, -33, -22,



So, missing term = 105-11 = 94.

Submit Your Solution

Tags: IBM

Not Attempted

54. Find the wrong number in the given series.
3, 4, 10, 32, 136, 685, 4116

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Number Series | Asked In |

Answer: Option B

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags: IBM

Not Attempted

55. Find the wrong number in the given series.
1, 5, 5, 9, 7, 11, 11, 15, 12, 17

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Number Series | Asked In |

Answer: Option B

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags: IBM

Not Attempted

56. Find the wrong number in the given series.
93, 309, 434, 498, 521, 533

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Number Series | Asked In |

Answer: Option D

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags: IBM

Not Attempted

57. Find the next term of the following series.
1,2,3,2,4,6,4,8,_____?

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Number Series | Asked In |

Answer: Option B

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags: IBM

Not Attempted

58. Find the next term of the following series.
23,8,34,81,33,_____?

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Number Series | Asked In |

Answer: Option B

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags: IBM

Not Attempted

59. Find the next term of the following series.
0,1,2,0.5,2,3,5,1,2,0,2,1,4,2,3,?

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Number Series | Asked In |

Answer: Option C

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags: IBM

Not Attempted

60. Find the next term of the following series.
2.2,5.5,8,36,40.5,263.25,?

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Number Series | Asked In |

Answer: Option A

Explanation:

5.5 = 2.2 * 2.5
8 = 5.5 + 2.5
36 = 8 * 4.5
40.5 = 36 + 4.5
263.25 = 40.5 * 6.5
The next number should be: 263.25 + 6.5 = 269.75.

Submit Your Solution

Tags: IBM

Here is the list of questions asked in IBM Aptitude Test Question with Answers IBM Mock Test page 6. Practice IBM Written Test Papers with Solutions and take Q4Interview IBM Online Test Questions to crack IBM written round test. Overall the level of the IBM Online Assessment Test is moderate. Only those candidates who clear the written exam will qualify for the next round, so practic all the questions here and take all the free tests before going for final selection process of IBM