Note 1

Take Note:

Take a note while surfing.





Note With Ink

Give your Note a Colorful Tag.




Easy to Access

Stay on same information and in Sync wherever you are.

Note 2

Take Note:

Organize your information,It may take Shape.





Think With Ink

Differ your Content by Color.




Easy to Access

Easy to pull up your content from anywhere anytime.

Note 3

Take Note:

Don't Let information to miss,Because it take shape





Note With Ink

Simple an Easy Way to take a note.




Easy to Access

Get the same in next visit.

Placement Questions & Answers :: IBM


Not Attempted

1. Find the next term of the following series.
16,15,18,17,20,19,22,?

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Series Completion | Asked In |

Answer: Option D

Explanation:

Break the series as below
16,15 - 18,17 - 20,19 - 22,21

Submit Your Solution

Tags:

IBM 

Not Attempted

2. Find the next term of the following series.
6,7,26,6,7,24,6,7,?

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Series Completion | Asked In |

Answer: Option A

Explanation:

Break the series as below
6,7/26/6,7/24/6,7/22 --- (-2)

Submit Your Solution

Tags:

IBM 

Not Attempted

3. Find the next term of the following series.
16,17,14,18,19,14,20,21,14,?

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Series Completion | Asked In |

Answer: Option A

Explanation:

16,17 / 14 / 18,19 / 14 / 20,21 / 14, / 22

Submit Your Solution

Tags:

IBM 

Not Attempted

4. Find the next term of the following series.
10,11,12,18,19,13,14,15,18,19,?

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Series Completion | Asked In |

Answer: Option E

Explanation:

10,11,12 / 18,19 / 13,14,15 / 18,19 / 16

Submit Your Solution

Tags:

IBM 

Not Attempted

5. Find the next term of the following series.
5,5,6,6,8,8,11,11,?

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Series Completion | Asked In |

Answer: Option E

Explanation:

5,5 / 6,6 / 8,8 / 11,11 / 15
+1 , +2, +3, +4

Submit Your Solution

Tags:

IBM 

Not Attempted

6. Find the next term of the following series.
5,5,7,7,9,9,11,11,?

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Series Completion | Asked In |

Answer: Option E

Explanation:

Break the series as below
5,5 / 7,7 / 9,9 / 11,11 / 15 -> +2

Submit Your Solution

Tags:

IBM 

Not Attempted

7. Find the next term of the following series.
1, 1, 3, 9, 11, 121,?

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Series Completion | Asked In |

Answer: Option A

Explanation:

1*1=1, 1+2=3, 3*3=9, 9+2=11, 11*11=121, 121+2=123

Submit Your Solution

Tags:

IBM 

Not Attempted

8. Find the next term of the following series.
1,2,3,2,4,6,4,8,?

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Series Completion | Asked In |

Answer: Option D

Explanation:

Divide the series as below
1,2,3 / 2,4,6 / 4,8,12

Submit Your Solution

Tags:

IBM 

Not Attempted

9. Find the next term of the following series.
32,32,33,32,33,35,35,36,35,?

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Series Completion | Asked In |

Answer: Option C

Explanation:

32,32 / 33,32,33 / 35,35 / 36,35,36

Submit Your Solution

Tags:

IBM 

Not Attempted

10. 

Find the next term of the following series.



11,17,-6,-13,24,30,-19,-26,?


View Answer | Submit Your Solution | Topic: Series Completion | Asked In |

Answer: Option A

Explanation:

Split the series as below



11,17 | -6,-13 | 24,30 | -19,-26 | 37



11+6=17



17+7=24



24+6=30



30+7 = 37

Submit Your Solution

Tags:

IBM 

Here is the list of questions asked in IBM model papers for freshers IBM online test questions. Practice IBM Written Test Papers with Solutions and take Q4Interview IBM Online Test Questions to crack IBM written round test. Overall the level of the IBM Online Assessment Test is moderate. Only those candidates who clear the written exam will qualify for the next round, so practic all the questions here and take all the free tests before going for final selection process of IBM