Note 1

Take Note:

Take a note while surfing.





Note With Ink

Give your Note a Colorful Tag.




Easy to Access

Stay on same information and in Sync wherever you are.

Note 2

Take Note:

Organize your information,It may take Shape.





Think With Ink

Differ your Content by Color.




Easy to Access

Easy to pull up your content from anywhere anytime.

Note 3

Take Note:

Don't Let information to miss,Because it take shape





Note With Ink

Simple an Easy Way to take a note.




Easy to Access

Get the same in next visit.


Please wait...

Placement Questions & Answers :: Capgemini

Company: Capgemini

Total Qs: 212+

Website: https://www.capgemini.com

Total View: 68.23K


Not Attempted

31. Look at this series: 80, 10, 70, 15, 60, ... What number should come next?

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Number Series | Asked In |

Answer: Option A

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags: Capgemini


Not Attempted

32. Choose the word which is DIFFERENT from the rest.

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Classification | Asked In |

Answer: Option E

Explanation:

All except Spider are insects having four legs.

Submit Your Solution

Tags: Capgemini

Not Attempted

33. Choose the word which is DIFFERENT from the rest.

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Classification | Asked In |

Answer: Option B

Explanation:

The guitar, violin, and cello are stringed instruments; the flute is a wind instrument.

Submit Your Solution

Tags: Capgemini

Not Attempted

34. Pointing a photograph X said to his friend Y, "She is the only daughter of the father of my mother." How X is related to the person of photograph?

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Blood Relation | Asked In |

Answer: Option B

Explanation:

The only daughter of the father of X's mother' means mother of X.
So X is the son of the lady in the photograph.

Submit Your Solution

Tags: Capgemini

Not Attempted

35. Pointing to a man, a woman said, his mother is the only daughter of my mother. How is the woman related to the man ?

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Blood Relation | Asked In |

Answer: Option A

Explanation:

Given only daughter of my mother => means herself
=> She is his mother.

Submit Your Solution

Tags: Capgemini

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Data Sufficiency | Asked In |

Answer: Option E

Explanation:

We cann't be sure that Minu is a mother. She may as well be the mother-in-Iaw of Shanu

Submit Your Solution

Tags: Capgemini

Not Attempted

37. Question: Is the GDP of country X higher than Country Y?
Statement:
(i) GDP's of X and Y has been increasing at a compounded annual growth rate of 5% and 6% over the past 5 yrs
(ii) 5 yrs ago GDP of X was 1.2 times Y

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Data Sufficiency | Asked In |

Answer: Option C

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags: Capgemini

Not Attempted

38. Statement: It is desirable to put the child in school at the age of 5 or so.

Assumptions:

I. At that age the child reaches appropriate level of development and is ready to learn.
II. The schools do not admit children after six years of age.

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Statement and Assumption | Asked In |

Answer: Option A

Explanation:

Since the statement talks of putting the child in school at the age of 5, it means that the child is mentally prepared for the same at this age. So, I is implicit. But nothing about admission after 6 years of age is mentioned in the statement. So, II is not implicit.

Submit Your Solution

Tags: Capgemini

Not Attempted

39. Statement: "If you trouble me, I will slap you." - A mother warns her child.

Assumptions:
I. With the warning, the child may stop troubling her.
II. All children are basically naughty.

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Statement and Assumption | Asked In |

Answer: Option A

Explanation:

The mother warns her child with the expectation that he would stop troubling her. So, I is implicit. The general nature of children cannot be derived from the statement. So, II is not implicit.

Submit Your Solution

Tags: Capgemini

Not Attempted

40. On 8th Dec, 2007 Saturday falls. What day of the week was it on 8th Dec, 2006?

View Answer | Submit Your Solution | Important Formulas | Topic: Calendar | Asked In |

Answer: Option B

Explanation:

The year 2006 is an ordinary year. So, it has 1 odd day.

So, the day on 8th Dec, 2007 will be 1 day beyond the day on 8th Dec, 2006.

But, 8th Dec, 2007 is Saturday

S0, 8th Dec, 2006 is Friday.

Submit Your Solution

Tags: Capgemini

Here is the list of questions asked in Capgemini Aptitude Test Question with Answers Capgemini Mock Test page 4. Practice Capgemini Written Test Papers with Solutions and take Q4Interview Capgemini Online Test Questions to crack Capgemini written round test. Overall the level of the Capgemini Online Assessment Test is moderate. Only those candidates who clear the written exam will qualify for the next round, so practic all the questions here and take all the free tests before going for final selection process of Capgemini