Note 1

Take Note:

Take a note while surfing.





Note With Ink

Give your Note a Colorful Tag.




Easy to Access

Stay on same information and in Sync wherever you are.

Note 2

Take Note:

Organize your information,It may take Shape.





Think With Ink

Differ your Content by Color.




Easy to Access

Easy to pull up your content from anywhere anytime.

Note 3

Take Note:

Don't Let information to miss,Because it take shape





Note With Ink

Simple an Easy Way to take a note.




Easy to Access

Get the same in next visit.

Placement Questions & Answers :: HCL Technologies

Home > Freshers Archives > Placement Questions & Answers > HCL Technologies Practice Q&A

Not Attempted

1. This is a ______ on his character

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Selecting Words | Asked In |

Answer: Option A

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags:

HCL Technologies 

Not Attempted

2. We are not sure if their business is strictly________

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Selecting Words | Asked In |

Answer: Option A

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags:

HCL Technologies 

Not Attempted

3. Are you puzzled______________the meaning of life and the complexity of the universe?

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Selecting Words | Asked In |

Answer: Option B

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags:

HCL Technologies 

Not Attempted

4. People often prefer ambiguity to______

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Selecting Words | Asked In |

Answer: Option A

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags:

HCL Technologies 

Not Attempted

5. Some critics maintain that Tennyson's poetry is uneven, ranging from the ____ to the ____.

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Selecting Words | Asked In |

Answer: Option E

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags:

HCL Technologies 

Not Attempted

6. A sedentary worker requires more calories than a _________one

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Selecting Words | Asked In |

Answer: Option C

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags:

HCL Technologies 

Not Attempted

7. The circus __________ round of applause for the perfectly timed acrobatic stunt.

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Selecting Words | Asked In |

Answer: Option B

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags:

HCL Technologies 

Not Attempted

8. Pleasure is________and not eternal.

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Selecting Words | Asked In |

Answer: Option D

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags:

HCL Technologies 

Not Attempted

9. Rajeev failed in the examination because none of her answers were ______ to the questions aske

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Selecting Words | Asked In |

Answer: Option C

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags:

HCL Technologies 

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Selecting Words | Asked In |

Answer: Option A

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags:

HCL Technologies 

Here is the list of questions asked in HCL Technologies model papers for freshers HCL Technologies online test questions. Practice HCL Technologies Written Test Papers with Solutions and take Q4Interview HCL Technologies Online Test Questions to crack HCL Technologies written round test. Overall the level of the HCL Technologies Online Assessment Test is moderate. Only those candidates who clear the written exam will qualify for the next round, so practic all the questions here and take all the free tests before going for final selection process of HCL Technologies