Note 1

Take Note:

Take a note while surfing.





Note With Ink

Give your Note a Colorful Tag.




Easy to Access

Stay on same information and in Sync wherever you are.

Note 2

Take Note:

Organize your information,It may take Shape.





Think With Ink

Differ your Content by Color.




Easy to Access

Easy to pull up your content from anywhere anytime.

Note 3

Take Note:

Don't Let information to miss,Because it take shape





Note With Ink

Simple an Easy Way to take a note.




Easy to Access

Get the same in next visit.


Please wait...

Placement Questions & Answers :: Wipro

Company: Wipro

Total Qs: 346+

Website: http://wipro.com

Total View: 86.25K


Not Attempted

81. In private inheritance derived class members can access base class members that are
1) Public
2) Private
3) Protected

View Answer | Submit Your Solution | Topic: OOPS Concepts | Asked In |

Answer: Option B

Explanation:

Only public and protected members will be accessible by children

Submit Your Solution

Tags: Wipro


View Answer | Submit Your Solution | Topic: Bitwise Operators | Asked In |

Answer: Option A

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags: Wipro

Not Attempted

83. What will be the output?

main()
{
int i=3,a=4,n;
float t=4.2;
n = a*a / i + i / 2 * t + 2 + t;
printf("%d",n);
}

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Variables & Data Types | Asked In |

Answer: Option C

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags: Wipro

Not Attempted

84. What will be the O/P?

void main()
{
int i=0;
switch(i){
case 0 : printf("%d",i);break;
case 1 : printf("%d",i);break;
}
}

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Control Instructions | Asked In |

Answer: Option B

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags: Wipro

Not Attempted

85. What is the cycle speed for high-end business PCs,servers, and workstations?

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Unknown| Asked In |

Answer: Option D

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags: Wipro

Not Attempted

86. What sorting algos have their best and worst case times equal ?

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Searching & Sorting | Asked In |

Answer: Option C

Explanation:

O(nlogn) for mergesort and heap sort

Submit Your Solution

Tags: Wipro

Not Attempted

87. What page replacement algorithm has minimum number of page faults ?

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Memory Management | Asked In |

Answer: Option B

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Objects and Classes | Asked In |

Answer: Option A

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags: Wipro

Not Attempted

89. Assignment operator targets to _____

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Basic Concepts | Asked In |

Answer: Option B

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags: Wipro

Not Attempted

90. In round robin scheduling, if time quantum is too large then it degenerates to

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Memory Management | Asked In |

Answer: Option D

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Here is the list of questions asked in Wipro Aptitude Test Question with Answers Wipro Mock Test page 9. Practice Wipro Written Test Papers with Solutions and take Q4Interview Wipro Online Test Questions to crack Wipro written round test. Overall the level of the Wipro Online Assessment Test is moderate. Only those candidates who clear the written exam will qualify for the next round, so practic all the questions here and take all the free tests before going for final selection process of Wipro