Note 1

Take Note:

Take a note while surfing.





Note With Ink

Give your Note a Colorful Tag.




Easy to Access

Stay on same information and in Sync wherever you are.

Note 2

Take Note:

Organize your information,It may take Shape.





Think With Ink

Differ your Content by Color.




Easy to Access

Easy to pull up your content from anywhere anytime.

Note 3

Take Note:

Don't Let information to miss,Because it take shape





Note With Ink

Simple an Easy Way to take a note.




Easy to Access

Get the same in next visit.


Please wait...

Placement Questions & Answers :: Wipro

Company: Wipro

Total Qs: 346+

Website: http://wipro.com

Total View: 86.26K


Not Attempted

71. The type of the controlling statement of a switch statement cannot be of the type

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Control Instructions | Asked In |

Answer: Option D

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags: Wipro


Not Attempted

72. Assignment operator targets to

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Declarations and Initializations | Asked In |

Answer: Option A

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags: Wipro

Not Attempted

73. Convert the infix to postfix for A-(B+C)*(D/E)

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Stacks | Asked In |

Answer: Option A

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags: Wipro

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Process Management | Asked In |

Answer: Option B

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Not Attempted

75. Virtual memory size depends on

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Memory Management | Asked In |

Answer: Option A

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Not Attempted

76. The call zap(6) gives the result as?

int zap(int n)
{
if(n<=1)
return 1;
else
return zap(n-3) + zap(n-1);
}

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Functions | Asked In |

Answer: Option B

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags: Wipro

Not Attempted

77. In a compiler there is 36 bit for a word and to store a character 8 bits are needed. IN this to store a character two words are appended .Then for storing a K characters string, How many words are needed.

View Answer | Submit Your Solution | Topic: String | Asked In |

Answer: Option A

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags: Wipro

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Functions | Asked In |

Answer: Option A

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags: Wipro

Not Attempted

79. Which two entities(reading from left to right) are connected by the dot operator(or class member access operator)?

View Answer | Submit Your Solution | Topic: OOPS Concepts | Asked In |

Answer: Option D

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags: Wipro

Not Attempted

80. what is the electronic signal that cause computer to stop current program?

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Basic Concepts (OS Structures ) | Asked In |

Answer: Option B

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Here is the list of questions asked in Wipro Aptitude Test Question with Answers Wipro Mock Test page 8. Practice Wipro Written Test Papers with Solutions and take Q4Interview Wipro Online Test Questions to crack Wipro written round test. Overall the level of the Wipro Online Assessment Test is moderate. Only those candidates who clear the written exam will qualify for the next round, so practic all the questions here and take all the free tests before going for final selection process of Wipro