Note 1

Take Note:

Take a note while surfing.





Note With Ink

Give your Note a Colorful Tag.




Easy to Access

Stay on same information and in Sync wherever you are.

Note 2

Take Note:

Organize your information,It may take Shape.





Think With Ink

Differ your Content by Color.




Easy to Access

Easy to pull up your content from anywhere anytime.

Note 3

Take Note:

Don't Let information to miss,Because it take shape





Note With Ink

Simple an Easy Way to take a note.




Easy to Access

Get the same in next visit.


Please wait...

Placement Questions & Answers :: Wipro

Company: Wipro

Total Qs: 346+

Website: http://wipro.com

Total View: 59.13K


View Answer | Submit Your Solution | Topic: Unknown| Asked In |

Answer: Option A

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags: Wipro


Not Attempted

52. If the time quantum is too large, Round Robin scheduling degenerates to

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Unknown| Asked In |

Answer: Option C

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags: Wipro

Not Attempted

53. Assignment operator targets to _____

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Unknown| Asked In |

Answer: Option A

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags: Wipro

Not Attempted

54. When the fn. is called where the return address is stored?

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Unknown| Asked In |

Answer: Option A

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags: Wipro

Not Attempted

55. What data structures you should use for dictionary searching and it should be capable of doing spell check also?

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Unknown| Asked In |

Answer: Option D

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags: Wipro

Not Attempted

56. Pointing to Varman, Madhav said, "I am the only son of one of the sons of his father." How is Varman related to Madhav?

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Blood Relation | Asked In |

Answer: Option C

Explanation:

Madhav is the only son of one of the sons of Varman's father ? Either Varman is the father or uncle of Madhav.

Submit Your Solution

Tags: Wipro

Not Attempted

57. Introducing a woman, Shashank said, "She is the mother of the only daughter of my son." How that woman is related to Shashank?

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Blood Relation | Asked In |

Answer: Option D

Explanation:

The woman is the mother of Shashank's granddaughter. Hence, the woman is the daughter-in-law of Shashank.

Submit Your Solution

Tags: Wipro

Not Attempted

58. Predict the output or error(s) for the following:

void main()
{
char string[]="Hello World";
display (string);
}
void display (char *string)
{
printf("%s",string);
}

View Answer | Submit Your Solution | Topic: String | Asked In |

Answer: Option A

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags: Wipro

Not Attempted

59. What are the values printed by the following program?

#define dprint(expr) printf(#expr "=%d\n",expr)

main()
{
int x=7;
int y=3;
dprintf(x/y);
}

View Answer | Submit Your Solution | Topic: C Preprocessor | Asked In |

Answer: Option C

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags: Wipro

Not Attempted

60. Parameterization generally involves

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Unknown| Asked In |

Answer: Option E

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags: Wipro

Here is the list of questions asked in Wipro Aptitude Test Question with Answers Wipro Mock Test page 6. Practice Wipro Written Test Papers with Solutions and take Q4Interview Wipro Online Test Questions to crack Wipro written round test. Overall the level of the Wipro Online Assessment Test is moderate. Only those candidates who clear the written exam will qualify for the next round, so practic all the questions here and take all the free tests before going for final selection process of Wipro