Note 1

Take Note:

Take a note while surfing.





Note With Ink

Give your Note a Colorful Tag.




Easy to Access

Stay on same information and in Sync wherever you are.

Note 2

Take Note:

Organize your information,It may take Shape.





Think With Ink

Differ your Content by Color.




Easy to Access

Easy to pull up your content from anywhere anytime.

Note 3

Take Note:

Don't Let information to miss,Because it take shape





Note With Ink

Simple an Easy Way to take a note.




Easy to Access

Get the same in next visit.


Please wait...

Placement Questions & Answers :: Wipro

Company: Wipro

Total Qs: 346+

Website: http://wipro.com

Total View: 86.25K


Not Attempted

41. In which layer ROUTING is performed?

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Unknown| Asked In |

Answer: Option A

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags: Wipro


Not Attempted

42. Virtual memory size depends on

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Unknown| Asked In |

Answer: Option C

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags: Wipro

Not Attempted

43. In round robin scheduling, if time quantum is too large then it degenerates to

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Unknown| Asked In |

Answer: Option B

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags: Wipro

Not Attempted

44. What are the values printed by the following program?#define dprint(expr) printf(#expr =%d\n,expr)main(){int x=7;int y=3;dprintf(x/y);}

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Unknown| Asked In |

Answer: Option C

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags: Wipro

Not Attempted

45. Predict the output or error(s) for the following:
int zap (int n)
{
if (n<=1)then zap=1;
else zap=zap(n-3)+zap(n-1);
}
then the call zap(6) gives the values of zap

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Unknown| Asked In |

Answer: Option B

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags: Wipro

Not Attempted

46. Predict the output or error(s) for the following:main(){char string[]=Hello World;display (string);}void display (char *string){printf(%s,string);}

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Unknown| Asked In |

Answer: Option A

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags: Wipro

Not Attempted

47. In a processor these are 120 instructions . Bits needed to implement this instructions

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Unknown| Asked In |

Answer: Option C

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags: Wipro

Not Attempted

48. Which of the following memories has the shortest access time?

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Unknown| Asked In |

Answer: Option A

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags: Wipro

Not Attempted

49. Banker's algorithm for resource allocation deals with

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Unknown| Asked In |

Answer: Option A

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags: Wipro

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Unknown| Asked In |

Answer: Option A

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags: Wipro

Here is the list of questions asked in Wipro Aptitude Test Question with Answers Wipro Mock Test page 5. Practice Wipro Written Test Papers with Solutions and take Q4Interview Wipro Online Test Questions to crack Wipro written round test. Overall the level of the Wipro Online Assessment Test is moderate. Only those candidates who clear the written exam will qualify for the next round, so practic all the questions here and take all the free tests before going for final selection process of Wipro