Note 1

Take Note:

Take a note while surfing.





Note With Ink

Give your Note a Colorful Tag.




Easy to Access

Stay on same information and in Sync wherever you are.

Note 2

Take Note:

Organize your information,It may take Shape.





Think With Ink

Differ your Content by Color.




Easy to Access

Easy to pull up your content from anywhere anytime.

Note 3

Take Note:

Don't Let information to miss,Because it take shape





Note With Ink

Simple an Easy Way to take a note.




Easy to Access

Get the same in next visit.


Please wait...

Placement Questions & Answers :: Cisco

Company: Cisco

Total Qs: 121+

Website: http://www.cisco.com

Total View: 9.79K


Not Attempted

71. Given arrays base address is 1000. array is a[5][4]. Then what is the correct address of a[4][3].

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Arrays | Asked In |

Answer: Option C

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags:

Cisco 

Not Attempted

72. The concatenation of 2 lists can be performed O(1) time. Which of the following implementation of list should be used?

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Linked Lists | Asked In |

Answer: Option C

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags:

Cisco 

Not Attempted

73. For linked list implementation , which search is not applicable ?

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Searching & Sorting | Asked In |

Answer: Option B

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags:

Cisco 

Not Attempted

74. one packet is 64 bytes.If number of packets send is 16000. Then total number of bytes send is

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Basic Concept | Asked In |

Answer: Option A

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags:

Cisco 

Not Attempted

75. In which layer the bridges are used.

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Basic Concept | Asked In |

Answer: Option A

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags:

Cisco 

Not Attempted

76. Where will be the actual address of the subroutine is placed for vectored interrupts?

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Basic Concepts (OS Structures ) | Asked In |

Answer: Option B

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags:

Cisco 

Not Attempted

77. In the command scanf, h is used for

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Basic Concepts | Asked In |

Answer: Option A

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags:

Cisco 

Not Attempted

78. What is the precedence order from high to low ,of the symbols ( ) ++ /

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Basic Concepts | Asked In |

Answer: Option B

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags:

Cisco 

Not Attempted

79. struct s1
{
struct {
struct {
int x;
}s2
}s3
}y;
How to access x in the above given structure definition ?

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Structures, Unions, Enums | Asked In |

Answer: Option C

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags:

Cisco 

Not Attempted

80. If we delete a node from a balanced binary tree, How can properties of balanced binary tree retain.

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Trees | Asked In |

Answer: Option A

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags:

Cisco 

Here is the list of questions asked in Cisco Aptitude Test Question with Answers Cisco Mock Test page 8. Practice Cisco Written Test Papers with Solutions and take Q4Interview Cisco Online Test Questions to crack Cisco written round test. Overall the level of the Cisco Online Assessment Test is moderate. Only those candidates who clear the written exam will qualify for the next round, so practic all the questions here and take all the free tests before going for final selection process of Cisco