Note 1

Take Note:

Take a note while surfing.





Note With Ink

Give your Note a Colorful Tag.




Easy to Access

Stay on same information and in Sync wherever you are.

Note 2

Take Note:

Organize your information,It may take Shape.





Think With Ink

Differ your Content by Color.




Easy to Access

Easy to pull up your content from anywhere anytime.

Note 3

Take Note:

Don't Let information to miss,Because it take shape





Note With Ink

Simple an Easy Way to take a note.




Easy to Access

Get the same in next visit.


Please wait...

Placement Questions & Answers :: Cisco

Company: Cisco

Total Qs: 121+

Website: http://www.cisco.com

Total View: 17.16K


Not Attempted

51. In signed magnitude notation what is the minimum value that can be represented with 8 bits

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Declarations and Initializations | Asked In |

Answer: Option A

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags: Cisco


Not Attempted

52. Macros and function are related in what aspect?

View Answer | Submit Your Solution | Topic: C Preprocessor | Asked In |

Answer: Option B

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags: Cisco

Not Attempted

53. Preproconia does not do which one of the following

View Answer | Submit Your Solution | Topic: C Preprocessor | Asked In |

Answer: Option C

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags: Cisco

Not Attempted

54. Which holds true for the following statement

class c: public A, public B

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Objects and Classes | Asked In |

Answer: Option A

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags: Cisco

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Storage Management | Asked In |

Answer: Option B

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Process Management | Asked In |

Answer: Option A

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags: Cisco

Not Attempted

57. What does the hexanumber E78 in radix 7.

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Basic Concept | Asked In |

Answer: Option D

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags: Cisco

Not Attempted

58. Which is not a memory management scheme?

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Memory Management | Asked In |

Answer: Option C

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Not Attempted

59. The very first process created by the kernal that runs till the kernal process is halts is

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Basic Concepts (OS Structures ) | Asked In |

Answer: Option A

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags: Cisco

Not Attempted

60. In the process table entry for the kernel process, the process id value is

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Basic Concepts (OS Structures ) | Asked In |

Answer: Option A

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags: Cisco

Here is the list of questions asked in Cisco Aptitude Test Question with Answers Cisco Mock Test page 6. Practice Cisco Written Test Papers with Solutions and take Q4Interview Cisco Online Test Questions to crack Cisco written round test. Overall the level of the Cisco Online Assessment Test is moderate. Only those candidates who clear the written exam will qualify for the next round, so practic all the questions here and take all the free tests before going for final selection process of Cisco