Note 1

Take Note:

Take a note while surfing.





Note With Ink

Give your Note a Colorful Tag.




Easy to Access

Stay on same information and in Sync wherever you are.

Note 2

Take Note:

Organize your information,It may take Shape.





Think With Ink

Differ your Content by Color.




Easy to Access

Easy to pull up your content from anywhere anytime.

Note 3

Take Note:

Don't Let information to miss,Because it take shape





Note With Ink

Simple an Easy Way to take a note.




Easy to Access

Get the same in next visit.


Please wait...

Placement Questions & Answers :: Cisco

Company: Cisco

Total Qs: 121+

Website: http://www.cisco.com

Total View: 9.79K


View Answer | Submit Your Solution | Topic: Process Management | Asked In |

Answer: Option D

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags:

Cisco 

Not Attempted

42. In binary search tree which traversal is used for getting ascending order values

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Searching & Sorting | Asked In |

Answer: Option A

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags:

Cisco 

Not Attempted

43. What is the efficiency of merge sort

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Searching & Sorting | Asked In |

Answer: Option C

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags:

Cisco 

Not Attempted

44. Preorder of A*(B+C)/D-G

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Stacks | Asked In |

Answer: Option D

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags:

Cisco 

Not Attempted

45. Consider a machine with 64 MB physical memory and a 32-bit virtual address space. If the page size s 4KB, what is the approximate size of the page table?

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Memory Management | Asked In |

Answer: Option C

Explanation:

Number of pages = 232 / 4KB = 220 as we need to map every possible virtual address.

So, we need 220 entries in the page table. Physical memory being 64 MB, a physical address must be 26 bits and a page (of size 4KB) address needs 26-12 = 14 address bits. So, each page table entry must be at least 14 bits.

So, total size of page table = 220 * 14 bits ~ 2 MB

Submit Your Solution

Tags:

Cisco 

Not Attempted

46. Quick sort uses ?

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Searching & Sorting | Asked In |

Answer: Option A

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags:

Cisco 

Not Attempted

47. In a sequential search, the time it takes to search through n elements is

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Searching & Sorting | Asked In |

Answer: Option C

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags:

Cisco 

Not Attempted

48. What is the sizeof(long int)

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Basic Concepts | Asked In |

Answer: Option C

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags:

Cisco 

Not Attempted

49. The one that converts a high level language code to object form is

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Searching & Sorting | Asked In |

Answer: Option A

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags:

Cisco 

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Unknown| Asked In |

Answer: Option D

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags:

Cisco 

Here is the list of questions asked in Cisco Aptitude Test Question with Answers Cisco Mock Test page 5. Practice Cisco Written Test Papers with Solutions and take Q4Interview Cisco Online Test Questions to crack Cisco written round test. Overall the level of the Cisco Online Assessment Test is moderate. Only those candidates who clear the written exam will qualify for the next round, so practic all the questions here and take all the free tests before going for final selection process of Cisco