Note 1

Take Note:

Take a note while surfing.





Note With Ink

Give your Note a Colorful Tag.




Easy to Access

Stay on same information and in Sync wherever you are.

Note 2

Take Note:

Organize your information,It may take Shape.





Think With Ink

Differ your Content by Color.




Easy to Access

Easy to pull up your content from anywhere anytime.

Note 3

Take Note:

Don't Let information to miss,Because it take shape





Note With Ink

Simple an Easy Way to take a note.




Easy to Access

Get the same in next visit.


Please wait...

Placement Questions & Answers :: Cisco

Company: Cisco

Total Qs: 121+

Website: http://www.cisco.com

Total View: 11.95K


Not Attempted

31. Which process is known for initializing a microcomputer with its OS

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Basic Concepts (OS Structures ) | Asked In |

Answer: Option C

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags: Cisco


Not Attempted

32. Which operating system use write through catches

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Basic Concepts (OS Structures ) | Asked In |

Answer: Option D

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags: Cisco

Not Attempted

33. Creating a job queue is a function of

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Basic Concepts (OS Structures ) | Asked In |

Answer: Option A

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags: Cisco

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Basic Concepts | Asked In |

Answer: Option B

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags: Cisco

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Basic Concepts | Asked In |

Answer: Option A

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags: Cisco

Not Attempted

36. #include

int main()
{
char a =0xAA ;
int b ;
b = (int) a ;
b = b >> 4 ;
printf("%x",b);
}
What is the output of the above program segment ?

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Bitwise Operators | Asked In |

Answer: Option B

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags: Cisco

Not Attempted

37. #include
#define maxval 5
int main (void)
{
int i=1;
if(i-maxval)
{
printf("inside");
}
else
{
printf("out?");
}
}
What will be printed.

View Answer | Submit Your Solution | Topic: C Preprocessor | Asked In |

Answer: Option B

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags: Cisco

Not Attempted

38. #include
#define a 3+3
#define b 11-3
void main()
{
printf("%d",a*b);
}
What will be printed.

View Answer | Submit Your Solution | Topic: C Preprocessor | Asked In |

Answer: Option A

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags: Cisco

Not Attempted

39. union
{
char *p;
int i;
char b;
}
void main()
{
--
p=(char*)malloc(8*sizeof(char));
}

What is the size of union?

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Structures, Unions, Enums | Asked In |

Answer: Option A

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags: Cisco

Not Attempted

40. The register context and stacks of a thread are deallocated when the thread

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Process Management | Asked In |

Answer: Option A

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags: Cisco

Here is the list of questions asked in Cisco Aptitude Test Question with Answers Cisco Mock Test page 4. Practice Cisco Written Test Papers with Solutions and take Q4Interview Cisco Online Test Questions to crack Cisco written round test. Overall the level of the Cisco Online Assessment Test is moderate. Only those candidates who clear the written exam will qualify for the next round, so practic all the questions here and take all the free tests before going for final selection process of Cisco