Note 1

Take Note:

Take a note while surfing.





Note With Ink

Give your Note a Colorful Tag.




Easy to Access

Stay on same information and in Sync wherever you are.

Note 2

Take Note:

Organize your information,It may take Shape.





Think With Ink

Differ your Content by Color.




Easy to Access

Easy to pull up your content from anywhere anytime.

Note 3

Take Note:

Don't Let information to miss,Because it take shape





Note With Ink

Simple an Easy Way to take a note.




Easy to Access

Get the same in next visit.


Please wait...

Placement Questions & Answers :: Cisco

Company: Cisco

Total Qs: 121+

Website: http://www.cisco.com

Total View: 11.95K


Not Attempted

11. Find the output for the following C program

void main
{
int x,j,k;
j=k=6;x=2;
x=j*k;
printf("%d", x);
}

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Declarations and Initializations | Asked In |

Answer: Option B

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags: Cisco


Not Attempted

12. main()
{
int i=1;
fork();
fork();
fork();
printf("%d",i);
}
How many times i will be printed

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Basic Concepts (OS Structures ) | Asked In |

Answer: Option B

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags: Cisco

Not Attempted

13. There are processors which take 4,1,8,1 machine cycles respectively. If these are executed in round robin fashion with a time quantum of 4, what is the time it take for process 4 to complete.

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Process Management | Asked In |

Answer: Option B

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags: Cisco

Not Attempted

14. semaphore has disadvantage of busy waiting which waste cpu cycles this type of semaphore is called

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Process Management | Asked In |

Answer: Option A

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags: Cisco

Not Attempted

15. The number of swappings needed to short the numbers 8, 22, 7, 9, 31, 19, 5, 13 in ascending order using bubble sort is

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Searching & Sorting | Asked In |

Answer: Option B

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags: Cisco

Not Attempted

16. which of the following is used for avoiding network congestion

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Basic Concept | Asked In |

Answer: Option D

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags: Cisco

Not Attempted

17. Piggy backing is a technique for

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Basic Concept | Asked In |

Answer: Option C

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags: Cisco

Not Attempted

18. Semaphore is used for

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Process Management | Asked In |

Answer: Option A

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags: Cisco

Not Attempted

19. For 1 MB memory, the number of address lines required,

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Memory Management | Asked In |

Answer: Option B

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags: Cisco

Not Attempted

20. In OSI, terminal emulation is done in

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Basic Concept | Asked In |

Answer: Option B

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags: Cisco

Here is the list of questions asked in Cisco Aptitude Test Question with Answers Cisco Mock Test page 2. Practice Cisco Written Test Papers with Solutions and take Q4Interview Cisco Online Test Questions to crack Cisco written round test. Overall the level of the Cisco Online Assessment Test is moderate. Only those candidates who clear the written exam will qualify for the next round, so practic all the questions here and take all the free tests before going for final selection process of Cisco