Note 1

Take Note:

Take a note while surfing.





Note With Ink

Give your Note a Colorful Tag.




Easy to Access

Stay on same information and in Sync wherever you are.

Note 2

Take Note:

Organize your information,It may take Shape.





Think With Ink

Differ your Content by Color.




Easy to Access

Easy to pull up your content from anywhere anytime.

Note 3

Take Note:

Don't Let information to miss,Because it take shape





Note With Ink

Simple an Easy Way to take a note.




Easy to Access

Get the same in next visit.

Placement Questions & Answers :: Cisco


View Answer | Submit Your Solution | Topic: Basic Concept | Asked In |

Answer: Option A

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags:

Cisco 

Not Attempted

2. In which layer are routers used

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Basic Concept | Asked In |

Answer: Option C

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags:

Cisco 

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Basic Concept | Asked In |

Answer: Option C

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags:

Cisco 

Not Attempted

4. How is linked list implemented

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Linked Lists | Asked In |

Answer: Option C

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags:

Cisco 

Not Attempted

5. Which of the following sorting algorithem has average sorting behavior

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Searching & Sorting | Asked In |

Answer: Option C

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags:

Cisco 

Not Attempted

6. What is the size of the array declared as double * X[5]

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Arrays | Asked In |

Answer: Option C

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags:

Cisco 

Not Attempted

7. Find the output for the following C program

#include
int main()
{
int var=25,varp;
varp=&var;
varp = 10;
printf("%d %d",var,varp);
}

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Pointers | Asked In |

Answer: Option C

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags:

Cisco 

Not Attempted

8. Find the output for the following C program

#include
int main()
{
int Y=10;
if( Y++ && Y++!=10 && Y++)
{
printf("%d", Y);
}
else {
printf("%d", Y);
}
return 0;
}

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Increment-Decrement | Asked In |

Answer: Option B

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags:

Cisco 

Not Attempted

9. Find the output for the following C program

#include
int main()
{
int x=2,y=6,z=6;
x=y==z;
printf("%d",x);
}

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Declarations and Initializations | Asked In |

Answer: Option D

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags:

Cisco 

Not Attempted

10. Which of the function operator cannot be over loaded

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Operator Overloading | Asked In |

Answer: Option B

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags:

Cisco 

Here is the list of questions asked in Cisco model papers for freshers Cisco online test questions. Practice Cisco Written Test Papers with Solutions and take Q4Interview Cisco Online Test Questions to crack Cisco written round test. Overall the level of the Cisco Online Assessment Test is moderate. Only those candidates who clear the written exam will qualify for the next round, so practic all the questions here and take all the free tests before going for final selection process of Cisco