Note 1

Take Note:

Take a note while surfing.





Note With Ink

Give your Note a Colorful Tag.




Easy to Access

Stay on same information and in Sync wherever you are.

Note 2

Take Note:

Organize your information,It may take Shape.





Think With Ink

Differ your Content by Color.




Easy to Access

Easy to pull up your content from anywhere anytime.

Note 3

Take Note:

Don't Let information to miss,Because it take shape





Note With Ink

Simple an Easy Way to take a note.




Easy to Access

Get the same in next visit.

Placement Questions & Answers :: TCS


Not Attempted

1. 23 people are there, they are shaking hands together, how many hand shakes possible, if they are in pair of cyclic sequence.

View Answer | Submit Your Solution | Important Formulas | Topic: Permutations & Combinations | Asked In |

Answer: Option C

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags:

TCS 

Not Attempted

2. 10 men and 10 women are there, they dance with each other, is there possibility that 2 men are dancing with same women and vice versa.

View Answer | Submit Your Solution | Important Formulas | Topic: Probability | Asked In |

Answer: Option D

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags:

TCS Global Edge 

Not Attempted

3. B is taller than j and 3 pillers. P is shorter than B and 2 pillers. is j shorter/taller than P?

View Answer | Submit Your Solution | Important Formulas | Topic: Numbers | Asked In |

Answer: Option D

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags:

TCS 

Not Attempted

4. In school there are some bicycles and 4 wheeler wagons. One Tuesday there are 58 wheels in the campus. How many bicycles are there?

View Answer | Submit Your Solution | Important Formulas | Topic: Numbers | Asked In |

Answer: Option B

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags:

TCS 

Not Attempted

5. Which is the smallest no divides 2880 and gives a perfect square?

View Answer | Submit Your Solution | Important Formulas | Topic: Numbers | Asked In |

Answer: Option C

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags:

TCS 

Not Attempted

6. Rearrange and categorize the word "RAPETEKA"?

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Analogy | Asked In |

Answer: Option B

Explanation:

bird(parakeet)

Submit Your Solution

Tags:

TCS 

Not Attempted

7. Find the number that can be put in place of the question mark. 3 12 7 26 15 b?

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Number Series | Asked In |

Answer: Option D

Explanation:

(Logic: 3*2+1=7 12*2+2=26
7*2+1=15 26*2+2=54)

Submit Your Solution

Tags:

TCS 

Not Attempted

8. What is the value of [(3x+8Y)/(x-2Y)]; if x/2y=2?

View Answer | Submit Your Solution | Important Formulas | Topic: Simplification | Asked In |

Answer: Option A

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags:

TCS 

Not Attempted

9. There are two pipes A and B. If A filled 10 liters in hour B can fills 20 liters in same time. Likewise B can fill 10, 20, 40, 80,160. If B filled in (1/16) th of a tank in 3 hours, how much time will it take to fill completely?

View Answer | Submit Your Solution | Important Formulas | Topic: Pipes & Cistern | Asked In |

Answer: Option C

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags:

TCS 

Not Attempted

10. There is a toy train that can make 10 musical sounds. It makes 2 musical sounds after being defective. What is the probability that same musical sound would be produced 5 times consecutively?

View Answer | Submit Your Solution | Important Formulas | Topic: Probability | Asked In |

Answer: Option A

Explanation:

1/2 * 1/2 * 1/2 * 1/2 * 1/2 = 1/32

Submit Your Solution

Tags:

TCS 

Here is the list of questions asked in TCS model papers for freshers TCS online test questions. Practice TCS Written Test Papers with Solutions and take Q4Interview TCS Online Test Questions to crack TCS written round test. Overall the level of the TCS Online Assessment Test is moderate. Only those candidates who clear the written exam will qualify for the next round, so practic all the questions here and take all the free tests before going for final selection process of TCS