Note 1

Take Note:

Take a note while surfing.





Note With Ink

Give your Note a Colorful Tag.




Easy to Access

Stay on same information and in Sync wherever you are.

Note 2

Take Note:

Organize your information,It may take Shape.





Think With Ink

Differ your Content by Color.




Easy to Access

Easy to pull up your content from anywhere anytime.

Note 3

Take Note:

Don't Let information to miss,Because it take shape





Note With Ink

Simple an Easy Way to take a note.




Easy to Access

Get the same in next visit.


Please wait...

Placement Questions & Answers :: TCS

Company: TCS

Total Qs: 671+

Website: http://www.tcs.com

Total View: 63.55K


Not Attempted

511. What will be output of following c program?

#include
void print(char *p);
int main()
{
char s[] = "T.C.S", *A;
print(s);
return 0;
}
void print(char *p)
{
while (*p != '\0')
{
if (*p != '.')
printf ("%s", *p);
p++;
}
}

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Arrays | Asked In |

Answer: Option C

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags: TCS


Not Attempted

512. What will be output of following c program?

#include
int main(){
char c=-64;
int i=-32;
unsigned int u =-16;
if(c>i){
printf("pass1");
if(c printf("pass2");
else
printf("Fail2");
}
else
printf("Fail1);

if(c==i)
printf("pass2");
else
printf("Fail2");
return 0;
}

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Control Instructions | Asked In |

Answer: Option D

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags: TCS

Not Attempted

513. extern int s;
int t;
static int u;
main ()
{
}

Which of s, t and u are available to a function present in another file.

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Variables & Data Types | Asked In |

Answer: Option A

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags: TCS

Not Attempted

514. main ()
{
}
int a;
f1(){}
f2(){}

Which of the functions is int a available for?

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Functions | Asked In |

Answer: Option D

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags: TCS

Not Attempted

515. struct adr {
char *name;
char *city;
int zip;
};
struct adr *adradr;

Which are valid references?

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Pointers | Asked In |

Answer: Option B

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags: TCS

Not Attempted

516. What will be output of the following "C" code?

#include
void main()
{
printf("%d ",printf("FACE"));
}

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Basic Concepts | Asked In |

Answer: Option A

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags: TCS

Not Attempted

517. What will be output of the following "C" code?

#include
main()
{
100;
printf("%d",100);
}

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Declarations and Initializations | Asked In |

Answer: Option B

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags: TCS

Not Attempted

518. What will be output of the following "C" code?

#include
void main()
{
printf("\nks");
printf("\bmi a");
printf("\rha n");
}

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Basic Concepts | Asked In |

Answer: Option C

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags: TCS

Not Attempted

519. What is the output for following?

void main()
{
printf("%%%%");
}

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Basic Concepts | Asked In |

Answer: Option B

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags: TCS

Not Attempted

520. Predict the output of following code:

void main()
{
float a=1.1;
double b=1.1;
if(a==b)
printf("equal");
else
printf("not equal");
}

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Declarations and Initializations | Asked In |

Answer: Option B

Explanation:

datatype is different cant be compared; hence result will be 0

Submit Your Solution

Tags: TCS

Here is the list of questions asked in TCS Aptitude Test Question with Answers TCS Mock Test page 52. Practice TCS Written Test Papers with Solutions and take Q4Interview TCS Online Test Questions to crack TCS written round test. Overall the level of the TCS Online Assessment Test is moderate. Only those candidates who clear the written exam will qualify for the next round, so practic all the questions here and take all the free tests before going for final selection process of TCS