Note 1

Take Note:

Take a note while surfing.





Note With Ink

Give your Note a Colorful Tag.




Easy to Access

Stay on same information and in Sync wherever you are.

Note 2

Take Note:

Organize your information,It may take Shape.





Think With Ink

Differ your Content by Color.




Easy to Access

Easy to pull up your content from anywhere anytime.

Note 3

Take Note:

Don't Let information to miss,Because it take shape





Note With Ink

Simple an Easy Way to take a note.




Easy to Access

Get the same in next visit.

Placement Questions & Answers :: Wipro


Not Attempted

21. A person travels 6km towards west, then travels 5km towards north ,then finally travels6km towards west. Where is he with respect to his starting position?

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Unknown| Asked In |

Answer: Option C

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags:

Wipro 

Not Attempted

22. If "football" is "cricket" ,"cricket" is "basketball" ,"basketball" is "volleyball","volleyball" is "khokho" and "khokho" is cricket, which is not a ball game?

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Unknown| Asked In |

Answer: Option A

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags:

Wipro 

Not Attempted

23. If A + B means A is the brother of B; A - B means A is the sister of B and A x B means A is the father of B. Which of the following means that C is the son of M?

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Unknown| Asked In |

Answer: Option B

Explanation:

M x N ? M is the father of N

N - C ? N is the sister of C

and C + F ? C is the brother of F.

Hence, M is the father of C or C is the son of M.

Submit Your Solution

Tags:

Wipro 

Not Attempted

24. Directions 23-25: The following questions, consist of two words each that have a certain relationship to each other, followed by four lettered pairs of words. Select the lettered pair that has the same relationship as the original pair of words.OFFHAND : PREMEDITATION : :

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Unknown| Asked In |

Answer: Option B

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags:

Wipro 

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Unknown| Asked In |

Answer: Option B

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags:

Wipro 

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Unknown| Asked In |

Answer: Option D

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags:

Wipro 

Not Attempted

27. Direction 26 & 27 : In each of the following questions, find out which part of the sentence has an error. if there is no mistake the answer is 'no error'If I was you (A) / I would have (B)/ terminated his services then and there (C) / No error (D)

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Unknown| Asked In |

Answer: Option A

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags:

Wipro 

Not Attempted

28. as soon as I will reach Bombay (A) / I will send (B)/ you the books (C)/ you have asked for (D) / No error (E)

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Unknown| Asked In |

Answer: Option A

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags:

Wipro 

Not Attempted

29. Directions 28 & 29 : Pick out the most effective word from the given words to fill in the blank to make the sentence meaningfully complete.It is not easy to beat..................a swarm of wasps if they attack you

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Unknown| Asked In |

Answer: Option D

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags:

Wipro 

Not Attempted

30. Please distribute these sweets........................the children

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Unknown| Asked In |

Answer: Option D

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags:

Wipro 

Here is the list of questions asked in Placement Papers with Answers Wipro Placement Papers of Wipro. Practice Wipro Written Test Papers with Solutions and take Q4Interview Wipro Online Test Questions to crack Wipro written round test. Overall the level of the Wipro Online Assessment Test is moderate. Only those candidates who clear the written exam will qualify for the next round, so practic all the questions here and take all the free tests before going for final selection process of Wipro