Note 1

Take Note:

Take a note while surfing.





Note With Ink

Give your Note a Colorful Tag.




Easy to Access

Stay on same information and in Sync wherever you are.

Note 2

Take Note:

Organize your information,It may take Shape.





Think With Ink

Differ your Content by Color.




Easy to Access

Easy to pull up your content from anywhere anytime.

Note 3

Take Note:

Don't Let information to miss,Because it take shape





Note With Ink

Simple an Easy Way to take a note.




Easy to Access

Get the same in next visit.

Placement Questions & Answers :: TCS


Not Attempted

11. Six friends go to pizza corner there are 2 types of pizzas. And six different flavors are there they have to select 2 flavors from 6 flavors. In how many ways we can select?

View Answer | Submit Your Solution | Important Formulas | Topic: Permutations & Combinations | Asked In |

Answer: Option A

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags:

TCS 

Not Attempted

12. 3, 15, X, 51, 53,159,161. Find X

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Series Completion | Asked In |

Answer: Option D

Explanation:

15 = 3*5
x = 15 + 2
51 = 17*3
53 = 51+2
159 = 53*3

Submit Your Solution

Tags:

TCS 

Not Attempted

13. A hollow space on earth surface is to be filled. Total cost of filling is Rs20000. The cost of filling per mt3 is Rs 225 .how many times a size of 3 mt3 soil is required to fill the hollow space?

View Answer | Submit Your Solution | Important Formulas | Topic: Area | Asked In |

Answer: Option A

Explanation:

20000/225=88.88
88.88/3=29.62 .So 30 times of 3 mt3 is required to fill the space completely.

Submit Your Solution

Tags:

TCS 

Not Attempted

14. There are different things like p,q,r,s,t,u,v. We can take p and q together. If r and s are taken together then t must has to be taken. u and v can be taken together.v can be taken with p or s. every thing can be taken together except

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Unknown| Asked In |

Answer: Option B

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags:

TCS 

Not Attempted

15. There are 11 boys in a family. Youngest child is a boy. Probability is 1 that of all are boys out of?

View Answer | Submit Your Solution | Important Formulas | Topic: Probability | Asked In |

Answer: Option D

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags:

TCS 

Not Attempted

16. Given a collection of points P in the plane, a 1-set is a point in P that can be separated from the rest by a line, .i.e the point lies on one side of the line while the others lie on the other side.
The number of 1-sets of P is denoted by n1(P). The Maximum value of n1(P) over all configurations P of 5 points in the plane in general position(.i.e no three points in P lie on a line) is

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Unknown| Asked In |

Answer: Option B

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags:

TCS 

Not Attempted

17. The citizens of planet nigiet are 8 fingered and have thus developed their decimal system in base 8. A certain street in nigiet contains 1000 (in base 8) buildings numbered 1 to 1000.
How many 3s are used in numbering these buildings?

View Answer | Submit Your Solution | Important Formulas | Topic: Numbers | Asked In |

Answer: Option D

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags:

TCS 

Not Attempted

18. Given 3 lines in the plane such that the points of intersection form a triangle with sides of length 20, 20 and 30, the number of points equidistant from all the 3 lines is

View Answer | Submit Your Solution | Important Formulas | Topic: Volume and Surface Area | Asked In |

Answer: Option D

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags:

TCS 

Not Attempted

19. Hare in the other. The hare starts after the tortoise has covered 1/5 of its distance and that too leisurely3. A hare and a tortoise have a race along a circle of 100 yards diameter. The tortoise goes in one direction and the. The hare and tortoise meet when the hare has covered only 1/8 of the distance. By what factor should the hare increase its speed so as to tie the race?

View Answer | Submit Your Solution | Important Formulas | Topic: Time and Distance | Asked In |

Answer: Option A

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags:

TCS 

Not Attempted

20. Here 10 programers, type 10 lines with in 10 minutes then 60 lines can type within 60 minutes. How many programmers are needed?

View Answer | Submit Your Solution | Important Formulas | Topic: Time and Work | Asked In |

Answer: Option C

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags:

TCS 

Here is the list of questions asked in TCS Aptitude Test Question with Answers TCS Mock Test. Practice TCS Written Test Papers with Solutions and take Q4Interview TCS Online Test Questions to crack TCS written round test. Overall the level of the TCS Online Assessment Test is moderate. Only those candidates who clear the written exam will qualify for the next round, so practic all the questions here and take all the free tests before going for final selection process of TCS