Note 1

Take Note:

Take a note while surfing.





Note With Ink

Give your Note a Colorful Tag.




Easy to Access

Stay on same information and in Sync wherever you are.

Note 2

Take Note:

Organize your information,It may take Shape.





Think With Ink

Differ your Content by Color.




Easy to Access

Easy to pull up your content from anywhere anytime.

Note 3

Take Note:

Don't Let information to miss,Because it take shape





Note With Ink

Simple an Easy Way to take a note.




Easy to Access

Get the same in next visit.

Placement Questions & Answers :: TCS


Not Attempted

141. Daniel can do some work in 12 hours, Roy can do the same work in 10 hours while Hillari can do the same work in 15 hours. All the three of them start working at 9 a.m while Daniel stops works at 11 a.m and remaining two complete the work. Approximately at what time will the work be finished?

View Answer | Submit Your Solution | Important Formulas | Topic: Time and Work | Asked In |

Answer: Option C

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags:

TCS 

Not Attempted

142. In the equation A + B + C + D + E = FG where FG is the two digit number whose value is 10F + G and letters A, B , C , D , E, F and G each represent different digits. If FG is as small as possible. What is the value of G?

View Answer | Submit Your Solution | Important Formulas | Topic: Problems on Numbers | Asked In |

Answer: Option B

Explanation:

FG is as large as possible and all the 7 numbers should be different.
By trial and Error method,
9 + 8 + 7 + 6 + 5 = 35....5 is getting repeated twice.
9 + 8 + 7 + 6 + 4 = 34...4 is getting repeated
9 + 8 + 7 + 5 + 4 = 33...3 repeats
9 + 8 + 6 + 5 + 4 = 32
None of the numbers repeat in the above case and 32 is the maximum number FG can have. The value of G is 2.

Submit Your Solution

Tags:

TCS 

Not Attempted

143. In this question, A^B means A raised to power B. If x^2*y*z < 0, then which one of the following statements must also be true?
I. yz < 0
II. z < 0
III. x < 0

View Answer | Submit Your Solution | Important Formulas | Topic: Simplification | Asked In |

Answer: Option A

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags:

TCS 

Not Attempted

144. At 12.00 hours Ravi starts to walk from his house at 8 kms an hour. At 13.30 hours, Shankar follows him from Ravi's house on his bicycle at 12 kms per hour. When will Ravi be 6 kms behind Paul?

View Answer | Submit Your Solution | Important Formulas | Topic: Time and Distance | Asked In |

Answer: Option A

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags:

TCS 

Not Attempted

145. What is the value of (222224*444445*222221+666668)/222222^2

View Answer | Submit Your Solution | Important Formulas | Topic: Simplification | Asked In |

Answer: Option B

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags:

TCS 

Not Attempted

146. Seven varsity basket ball players (A, B, C, D, E, F and G) are to be honoured at a special luncheon. The players will be seated on the dias in a row. A and G have to leave the luncheon early and so must be seated at the extreme right .B will receive the most valuable player's trophy and so must be in the centre to facilitate presentation .C and D are bitter rivals and, therefore must be seated as far apart as possible.Which of the following pair cannot occupy the seats on either side of B?

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Seating Arrangement | Asked In |

Answer: Option C

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags:

TCS 

Not Attempted

147. A white cube(with six faces) is painted red on two different faces. How many different ways can this be done (two paintings are considered same if on a suitable rotation of the cube one painting can be carried to the other)?

View Answer | Submit Your Solution | Important Formulas | Topic: Permutations & Combinations | Asked In |

Answer: Option A

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags:

TCS 

Not Attempted

148. Aravind can do a work in 24 days. Mani can dig the same well in 36 days. Aravind, Mani and Hari can do a work together in 8 days. Hari alone can do the work in

View Answer | Submit Your Solution | Important Formulas | Topic: Time and Work | Asked In |

Answer: Option B

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags:

TCS 

Not Attempted

149. A farmer has a rose garden. Every day he either plucks 7 or 6 or 24 or 23 roses. The rose plants are intelligent and when the farmer plucks these numbers of roses, the next day 37 or 36 or 9 or 18 new roses bloom in the garden respectively. On Monday, he counts 189 roses in the garden. He plucks the roses as per his plan on consecutive days and the new roses bloom as per intelligence of the plants mentioned above. After some days which of the following can be the number of roses in the garden?

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Logical Problems | Asked In |

Answer: Option B

Explanation:

If he plucks 23, then only 18 grows the next day. This means total roses get decreases by 5. So after n days assume the number of roses got decreased 185 where n = 37, then 4 roses left.

Submit Your Solution

Tags:

TCS 

Not Attempted

150. What is the unit's digit of 21^3 *21^2*34^7*46^8*77^8 ?

View Answer | Submit Your Solution | Important Formulas | Topic: Simplification | Asked In |

Answer: Option A

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags:

TCS 

Here is the list of questions asked in placement question papers of TCS latest placement papers of TCS. Practice TCS Written Test Papers with Solutions and take Q4Interview TCS Online Test Questions to crack TCS written round test. Overall the level of the TCS Online Assessment Test is moderate. Only those candidates who clear the written exam will qualify for the next round, so practic all the questions here and take all the free tests before going for final selection process of TCS