Note 1

Take Note:

Take a note while surfing.





Note With Ink

Give your Note a Colorful Tag.




Easy to Access

Stay on same information and in Sync wherever you are.

Note 2

Take Note:

Organize your information,It may take Shape.





Think With Ink

Differ your Content by Color.




Easy to Access

Easy to pull up your content from anywhere anytime.

Note 3

Take Note:

Don't Let information to miss,Because it take shape





Note With Ink

Simple an Easy Way to take a note.




Easy to Access

Get the same in next visit.

Placement Questions & Answers :: TCS


Not Attempted

131. If KMNOQ is 7- 5 - 4 - 3 - 1 and DEFIJ is 4-5-6-9-8 and RSWYZ is 2-3-7-9-8 then AGVXH is

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Coding-Decoding | Asked In |

Answer: Option A

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags:

TCS 

Not Attempted

132. My next door neighbour lies a lot. In fact, he only tells the truth on one day a week! One day he told me, "I lie on Mondays and on Tuesdays."The next day he said, "Today is either Thursday, Saturday or Sunday."The next day he said, "I lie on Wednesdays and Fridays."
On which day of the week does my neighbour tell the truth?

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Logical Problems | Asked In |

Answer: Option C

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags:

TCS 

Not Attempted

133. The addition 457 + 982 + 896 = 2345 is incorrect. What is the least digit that can be changed to make the addition correct?

View Answer | Submit Your Solution | Important Formulas | Topic: Numbers | Asked In |

Answer: Option A

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags:

TCS 

Not Attempted

134. A child was looking for his father. He went 42 metres in the East before turning to his right. He went 20 metres before turning to his right again to look for his father at his uncle's place 30 metres from this point. His father was not there. From here he went 25 metres to the North before meeting his father in a street. How far did the son meet his father from the starting point?

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Direction Sense | Asked In |

Answer: Option C

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags:

TCS 

Not Attempted

135. At the end of 1994 Rohit was 1/4th as old as his grandmother. The sum of the years in which they were born is 3843. How old Rohit was at the end of 2001?

View Answer | Submit Your Solution | Important Formulas | Topic: Problems on Ages | Asked In |

Answer: Option A

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags:

TCS 

Not Attempted

136. Raj writes a number. He sees that the number of two digits is 9 less than 3 times the number. If the number is increased by 45, the result is the same as the number formed by reversing the digit. Find the number.

View Answer | Submit Your Solution | Important Formulas | Topic: Problems on Numbers | Asked In |

Answer: Option B

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags:

TCS 

Not Attempted

137. Find the value of "n" where 3^48 + 3^1996 + 3^3943+33^n is a perfect cube?

View Answer | Submit Your Solution | Important Formulas | Topic: Numbers | Asked In |

Answer: Option A

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags:

TCS 

Not Attempted

138. There are 5 sweets - Milk peda, Ice cream, Rasagulla Paper sweet and Rasamalai that I wish to eat on 5 consecutive days - Monday through Friday, one sweet a day, based on the following self imposed constraints:

1) Paper sweet is not eaten on Monday
2) If Milk peda is eaten on Monday, then Paper sweet must be eaten on Friday
3) If Paper sweet is eaten on Tuesday, Ice cream should be eaten on Monday
4) Rasagulla should be eaten on the day preceding to the day of eating Milk peda.Based on the above, Rasagulla can be eaten on any day except?

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Unknown| Asked In |

Answer: Option D

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags:

TCS 

Not Attempted

139. Raj drives slowly along the perimeter of a rectangular park at 24 kmph and completes one full round in 4 minutes 30 seconds. If the ratio of the length to the breadth of the park is 5 : 7, what are its dimensions?

View Answer | Submit Your Solution | Important Formulas | Topic: Area | Asked In |

Answer: Option B

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags:

TCS 

Not Attempted

140. In the polynomial f(x) =2*x^4 - 49*x^2 +54, what is the product of the roots, and what is the sum of the roots (Note that x^n denotes the x raised to the power n, or x multiplied by itself n times)?

View Answer | Submit Your Solution | Important Formulas | Topic: Square Root and Cube Root | Asked In |

Answer: Option A

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags:

TCS 

Here is the list of questions asked in placement papers of TCS 2017 placement papers of wipro 2016. Practice TCS Written Test Papers with Solutions and take Q4Interview TCS Online Test Questions to crack TCS written round test. Overall the level of the TCS Online Assessment Test is moderate. Only those candidates who clear the written exam will qualify for the next round, so practic all the questions here and take all the free tests before going for final selection process of TCS