Note 1

Take Note:

Take a note while surfing.





Note With Ink

Give your Note a Colorful Tag.




Easy to Access

Stay on same information and in Sync wherever you are.

Note 2

Take Note:

Organize your information,It may take Shape.





Think With Ink

Differ your Content by Color.




Easy to Access

Easy to pull up your content from anywhere anytime.

Note 3

Take Note:

Don't Let information to miss,Because it take shape





Note With Ink

Simple an Easy Way to take a note.




Easy to Access

Get the same in next visit.

Placement Questions & Answers :: TCS


Not Attempted

111. How many 9 digit numbers are possible by using the digits 1,2,3,4,5 which are divisible by 4 if the repetition is allowed?

View Answer | Submit Your Solution | Important Formulas | Topic: Problems on Numbers | Asked In |

Answer: Option A

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags:

TCS 

Not Attempted

112. Consider two tumblers, the first containing Water and next contains coffee. Suppose you take one spoon of water out of the first tumbler and pour it into the second tumbler. After moving you take one spoon of the mixture from the second tumbler and pour it back into the first tumbler . Which one of the following statement holds now?

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Logical Problems | Asked In |

Answer: Option C

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags:

TCS 

Not Attempted

113. Six friends decide to share a big cake. Since all of them like the cake, they begin quarreling who gets to first cut and have a piece of the cake. One friend suggests that they have a blindfold friend choose from well shuffled set of cards numbered one to six. You check and find that this method works as it should simulating a fair throw of a die. You check by performing multiple simultaneous trials of picking the cards blindfold and throwing a die. You note that the number shown by the method of picking up a card and throwing a real world die, sums to a number between 2 and 12. Which total would be likely to appear more often- 8,9 or 10?

View Answer | Submit Your Solution | Important Formulas | Topic: Permutations & Combinations | Asked In |

Answer: Option A

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags:

TCS 

Not Attempted

114. Out of 7 children the youngest is boy then find the probability that all the remaining children are boys

View Answer | Submit Your Solution | Important Formulas | Topic: Probability | Asked In |

Answer: Option A

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags:

TCS 

Not Attempted

115. A student's grade in a course is determined by 6 quizzes and one examination. If the examination counts thrice as much as each of the quizzes, what fraction of final grade is determined by the examination?

View Answer | Submit Your Solution | Important Formulas | Topic: Decimal Fraction | Asked In |

Answer: Option C

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags:

TCS 

Not Attempted

116. The value of 3/4 + 5 / 36 + 7 / 144 + ...................+17 / 5184 + 19 / 8100 is ??

View Answer | Submit Your Solution | Important Formulas | Topic: Numbers | Asked In |

Answer: Option A

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags:

TCS 

Not Attempted

117. A sporting goods store ordered an equal number of white and yellow balls. The tennis ball company delivered 45 extra white balls, making the ratio of white balls to yellow balls 1/5 : 1/6. How many white tennis balls did the store originally order for?

View Answer | Submit Your Solution | Important Formulas | Topic: Problems on Numbers | Asked In |

Answer: Option C

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags:

TCS 

Not Attempted

118. A report consists of 20 sheets each of 55 lines and each such line consists of 65 characters. This report is retyped into sheets each of 65 lines such that each line consists of 70 characters. The % reduction in the number of sheets is closest to

View Answer | Submit Your Solution | Important Formulas | Topic: Percentage | Asked In |

Answer: Option A

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags:

TCS 

Not Attempted

119. What is the value of

(44444445*88888885*44444442+44444438)/444444442

View Answer | Submit Your Solution | Important Formulas | Topic: Numbers | Asked In |

Answer: Option A

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags:

TCS 

Not Attempted

120. In a office, at various times during the day the boss gives the secretary a letter to type, each time putting the letter on the top of the pile in the secretary's inbox. When there is time, the secretary takes the top letter off the pile and type's it. If there are five letter in all , and the boss delivers in the order of 1 2 3 4 5, which of the following could not be the order in which secretary types them.

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Logical Problems | Asked In |

Answer: Option B

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags:

TCS 

Here is the list of questions asked in TCS Written Test Papers TCS Online Test Practice. Practice TCS Written Test Papers with Solutions and take Q4Interview TCS Online Test Questions to crack TCS written round test. Overall the level of the TCS Online Assessment Test is moderate. Only those candidates who clear the written exam will qualify for the next round, so practic all the questions here and take all the free tests before going for final selection process of TCS