Note 1

Take Note:

Take a note while surfing.





Note With Ink

Give your Note a Colorful Tag.




Easy to Access

Stay on same information and in Sync wherever you are.

Note 2

Take Note:

Organize your information,It may take Shape.





Think With Ink

Differ your Content by Color.




Easy to Access

Easy to pull up your content from anywhere anytime.

Note 3

Take Note:

Don't Let information to miss,Because it take shape





Note With Ink

Simple an Easy Way to take a note.




Easy to Access

Get the same in next visit.

Placement Questions & Answers :: TCS


Not Attempted

101. A man whose age is 45 yrs has 3 sons named John, Jill, jack. He went to a park weekly twice. He loves his sons very much. On a certain day he found the shop keepers selling different things. An apple cost 1penny, 2chocalate costs 1penny & 3 bananas cost 1 penny. He has bought equal number of apple, chocolate & banana for each son. If the total amount he invest is 7 penny then how many he has bought from each piece for his son?

View Answer | Submit Your Solution | Important Formulas | Topic: Problems on Ages | Asked In |

Answer: Option C

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags:

TCS 

Not Attempted

102. The difference between two no is 9 and the product of the two is 14.What is the square of their sum?

View Answer | Submit Your Solution | Important Formulas | Topic: Problems on Numbers | Asked In |

Answer: Option C

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags:

TCS 

Not Attempted

103. Ferrari S.P.A is an Italian sports car manufacturer based in Maranello, Italy. Founded by Enzo Ferrari in 1928 as Scuderia Ferrari, the company sponsored drivers and manufactured race cars before moving into production of street-legal vehicles in 1947 as Ferrari S.P.A. Throughout its history, the company has been noted for its continued participation in racing, especially in Formula One where it has employed great success .Rohit once bought a Ferrari. It could go 4 times as fast as Mohan's old Mercedes. If the speed of Mohan's Mercedes is 35 km/hr and the distance traveled by the Ferrari is 490 km, find the total time taken for Rohit to drive that distance.

View Answer | Submit Your Solution | Important Formulas | Topic: Time and Distance | Asked In |

Answer: Option B

Explanation:

Speed of Ferrari =4*35=140,time=distance/velocity

Submit Your Solution

Tags:

TCS 

Not Attempted

104. If there are 30 cans out of them one is poisoned if a person tastes very little he will die within 14 hours so if there are mice to test and 24 hours to test, how many minimum mices are required to find the poisoned can?

View Answer | Submit Your Solution | Important Formulas | Topic: Permutations & Combinations | Asked In |

Answer: Option C

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags:

TCS 

Not Attempted

105. If a and b are mixed in 3:5 ration and b and c are mixed in 8:5 ration if the final mixture is 35 liters, find the amount of b?

View Answer | Submit Your Solution | Important Formulas | Topic: Alligation or Mixture | Asked In |

Answer: Option B

Explanation:

a:b:c,then b ratio is b/(a+b+c)*35

Submit Your Solution

Tags:

TCS 

Not Attempted

106. It is the class with the seating arrangement in 4 rows and 8 columns. When the teacher says 'start' the girl who is sitting in first row and first column will say 1, then the next girl sitting behind her will say 4, the next girl sitting behind that girl will say 7, in a particular order each girl is telling a number, the following girls told 10, 13 next turn is yours what u will say?

View Answer | Submit Your Solution | Topic: Seating Arrangement | Asked In |

Answer: Option D

Explanation:

It is a series 1, 4, 7, 10, 13.

Submit Your Solution

Tags:

TCS 

Not Attempted

107. If the Valentine's Day in 2005 falls on Monday, then on which day will the Valentine's Day fall on 2010?

View Answer | Submit Your Solution | Important Formulas | Topic: Calendar | Asked In |

Answer: Option D

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags:

TCS 

Not Attempted

108. A person run from A to B.He took 1/4 of the time less to reach B when compare to run at normal Speed.Then how many percentage he has increased his speed?

View Answer | Submit Your Solution | Important Formulas | Topic: Percentage | Asked In |

Answer: Option C

Explanation:

1-(1/4)=(3/4),then reverse it.
so it is 4/3=1.333,1.33-1=33.33

Submit Your Solution

Tags:

TCS 

Not Attempted

109. One man want to build a wall .The length and breadth of the wall are 20 and 30 respectively. He need 35 bricks for one square centimeter then how many bricks he need?

View Answer | Submit Your Solution | Important Formulas | Topic: Area | Asked In |

Answer: Option C

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags:

TCS 

Not Attempted

110. If a pipe can fill the tank within 6hrs.But due to leak it takes 30 min more. Now the tank is full then how much time will it take to empty the tank through the leak?

View Answer | Submit Your Solution | Important Formulas | Topic: Pipes & Cistern | Asked In |

Answer: Option B

Explanation:

Here is no explanation for this answer

Submit Your Solution

Tags:

TCS